Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 25 de ani manager al MacPixel.

Follow me on instagram

© 2017 MacPixel!

Blog

Macpixel / Blog (Page 37)

Cand o banca isi nesocoteste clientii se numeste… Bancpost

Cand o banca isi nesocoteste clientii se numește Bancpost. E primul gând care mi-a trecut prin cap în urmă cu câteva zeci de

Conceptie standuri pentru expozitii | MacPixel Creative Studio

Din categoria Conceptie standuri pentru expozitii vreau să vă spun că aseară a început montatul celor două spații închiria

Servicii logo design si conceptie ambalaje | MacPixel Creative Studio

Ce poți să îți dorești mai mult ca studio de creație decât să vină clientul la tine și să îți zică: „Am o firm

Sedinta foto la „domiciliul” clientului | MacPixel Creative Studio

Sedinta foto la „domiciliul” clientului, asta am făcut ieri. De la 10 de la 15 am cumulat 12,42 GB de imagini și 583

Veste trista pentru filmul indian | MacPixel Creative Studio

Veste trista pentru filmul indian. În urmă cu doi ani eram rugat să realizez un montaj pentru promovarea zilelor filmului india

Personalizare-inscriptionare masini | MacPixel Creative Studio

Personalizare-inscriptionare mașini e unul dintre subiectele pe tema căruia primim des mesaje. De-acum în Timișoara circulă c

Design de ambalaj deosebit | MacPixel Creative Studio

Design de ambalaj deosebit poate sa va para un titlu lipsit de modestie. Însă pot să vă asigur că nu e cazul. Am pus acest ti

Design de ambalaj pentru sezonul rece

Design de ambalaj pentru sezonul rece. Vi-l arătăm repede până nu trece iarna. 🙂 L-am primit zilele trecute, l-am pozat și

Filmari culinare de weekend | MacPixel Creative Studio

Filmari culinare de weekend. După succesul de care s-a bucurat purcelușul la proțap, am avut parte de o noua provocare. Prieten

Servicii design de ambalaj | MacPixel Creative Studio

Din categoria servicii design de ambalaj, iată câ încep să apară pe piață produsele la care am lucrat în ultimele zile ale

Incă un episod din Unitatea Specială de Bucate – video production

Numai ce am observat că am rămas în urmă cu postările pe blog, așa că trec repede la updatat și dau vina pentru întârziere pe vizita la Londra, unde am fost tot cu treabă. Primul pe lista omisiunilor este episodul cu ciorba de pește. Producție video în cadrul proiectului Unitatea Specială de Bucate, emisiune realizată pentru Tvt'89 si difuzată în fiecare duminică de la 18.30. ...

Sărbătoare muncitorească de 1 Mai, cu mici și bere

Încă un episod al Unității Speciale de Bucate, proiectul nostru pentru tv, s-a consumat aseară pe TvT'89. Ne-am filmat, am putea spune în familie, profitând de zilele libere de 1 Mai. Am pregătit o rețetă de carne pentru mici care a ieșit extraordinar. Pentru cei care doresc să urmărească episodul IV al producției noastre, iată linkul: ...

Gulaș de vită la ceaun – episodul III al producției Unitatea Specială de Bucate

Cel de-al treilea episod al producției pe care o realizăm pentru televiziune a avut premiera în această după amiază pe Tvt'89. Este vorba despre pregătiea unui gulaș din carne de vită. O rețetă preparată la Nadăș, o localitate mutată cărămidă cu cărămidă de localnici în urmă cu mai bine de 40 de ani, lângă Timișoara, la Ghiroda. Pentru cei care nu au reușit să urmărească episodul pe televizor, am pus linkul aici: ...

Teasing producție video pentru USB

Astăzi seara, la 18:30, suntem din nou pe tv. Vedem cum se pregătea o fasole bătută și o supă de fasole în Banat, ambele într-o producție MacPixel și Westside Media pentru Tvt'89. Pănă atunci vă las să vedeți descoperirea unei bombe culinare la care am participat în urmă cu două zile. Este vorba despre un teasing pentru unul din următoarele episoade ale Unității Speciale de Bucate. ...

USB – Unitatea Specială de Bucate – un proiect Tv

UBS, Unitatea Specială de Bucate, nou nostru proiect realizat în colaborare cu Westside Media pentru Televiziunea Tvt'89 a debutat ieri pe micul ecran. Este vorba despre o emisune culinară în care încercăm pe parcursul a aproximativ jumătatea de oră să ne și distrăm. Un fel de cooking with fun. Nu e ușor, mai cu seamă că invitații sunt întotdeauna persoane pe care le cunoaștem cu câteva minute înainte de a începe filmarea. Sunt oameni pasionați de bucătărie pe care îi recomandă faima rețetelor pe care le prepară. Încercăm să aducem în fața telespectatorilor mâncăruri a căror preparare obligă oarecum la socializare. Adică, cine și-ar face, spre exemplu, un ceaun de ciorbă de pește pentru ca să îl consume singur? Si pe urmă ce farmec ar mai avea? Am pus aici primul episod din aventura noastră culinară unde e vorba despre un gulyas de oaie. Sper să vă placă cum de asemenea sper să ne spuneți și ce nu vă place sau nu ați văzut și ați fi dorit...

La filmări – proiect tv – USB episodul III

Ieri a fost iar una din zilele în care alături de Cosmin Dumitru (Westside Media), ne dedicăm integral noului nostru proiect tv, "Unitate Specială de Bucate". Am lăsat în urmă forfota orașului pentru a descoperi o lume aproape uitată de timp și poate tocmai de aceea fermecătoare. Dincolo de distracția din emisiunea culinară s-a desprins ideea unui documentar tv pentru care deja am și filmat câteva cadre. Până atunci vă las să vedeți câteva secunde din filmările realizate ieri pentru USB. Episodul III. ...

USB încă un episod… teasing

Se pare că ne-am luat treaba în serios, deși era a doua zi de Paște, în loc să lenevim, dis de dimineață ne-am umplut portbagajele de scule și am pornit-o pe coclauri. Planul era să filmăm la Nadăș numai că la mijlocul drumului am rămas înămoliți. Norocul nostru a fost un Nissan Patrol care a trecut dealul și ne-a scos din mocirlă. Așa am ajuns înapoi la Timișoara unde am pus stăpânire pe curtea Dacianei pentru a ne filma totuși rețeta. O mâncare tot la ceaun. ...

Care a fost mai întâi Kumpir-ul sau Kartoffel?

În urmă cu mai bine de șase ani am avut prilejul să stau de vorbă cu un domn interesant care lansa un nou brand în Romănia, o afacere culinară a cărei bază erau cartofii. Prăvălia s-a deschis într-un centrul comercial important din Timișoara și nu știu dacă s-a mai extins de atunci. Știu însă că am avut o discuție cu patronul respectiv și era foarte hotărât să dezvolte afacerea, să o transforme în franciză...