Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 25 de ani manager al MacPixel.

Follow me on instagram

© 2017 MacPixel!

Blog

Macpixel / Blog (Page 38)

O soluție cel puțin interesantă pentru orice magazin

Cu două zile în urmă a trecut pe la noi, prietenul nostru Ondrej, din Cehia. Pentru că este reprezentatul uneia dintre cele ma

Servicii Design de Ambalaj | MacPixel Creative Studio

Din categoria Servicii Design de Ambalaj vă arătăm cel mai nou produs pe care îl veți putea găsi foarte curând pe piațâ.

Un nou catalog Evergreen Distribution | MacPixel Creative Studio

Un nou catalog Evergreen Distribution va fi distribuit foarte curând pe piață. Noi am terminat partea de design. Am făcut poze

Campania sociala STOP HUMAN TRAFFICKING | MacPixel Creative Studio

Dacă azi tot e vorba despre tricouri albe, e timpul să scriu și despre campania sociala STOP HUMAN TRAFFICKING. A fost un eveni

Servicii de branding pentru producatori locali

Iata ca producatorii locali de legume sau fructe iau tot mai mult modelul celor din vest. Pentru cei care au călătorit în Germa

Se schimba definitia VLOG-ului…| MacPixel Creative Studio

Se schimba definitia vlog-ului? Doi dintre cei mai urmăriți vlogeri youtube au optat pentru noi parteneri. Cel puțin interesant

Cand o banca isi nesocoteste clientii se numeste… Bancpost

Cand o banca isi nesocoteste clientii se numește Bancpost. E primul gând care mi-a trecut prin cap în urmă cu câteva zeci de

Conceptie standuri pentru expozitii | MacPixel Creative Studio

Din categoria Conceptie standuri pentru expozitii vreau să vă spun că aseară a început montatul celor două spații închiria

Servicii logo design si conceptie ambalaje | MacPixel Creative Studio

Ce poți să îți dorești mai mult ca studio de creație decât să vină clientul la tine și să îți zică: „Am o firm

Gulaș de vită la ceaun – episodul III al producției Unitatea Specială de Bucate

Cel de-al treilea episod al producției pe care o realizăm pentru televiziune a avut premiera în această după amiază pe Tvt'89. Este vorba despre pregătiea unui gulaș din carne de vită. O rețetă preparată la Nadăș, o localitate mutată cărămidă cu cărămidă de localnici în urmă cu mai bine de 40 de ani, lângă Timișoara, la Ghiroda. Pentru cei care nu au reușit să urmărească episodul pe televizor, am pus linkul aici: ...

Teasing producție video pentru USB

Astăzi seara, la 18:30, suntem din nou pe tv. Vedem cum se pregătea o fasole bătută și o supă de fasole în Banat, ambele într-o producție MacPixel și Westside Media pentru Tvt'89. Pănă atunci vă las să vedeți descoperirea unei bombe culinare la care am participat în urmă cu două zile. Este vorba despre un teasing pentru unul din următoarele episoade ale Unității Speciale de Bucate. ...

USB – Unitatea Specială de Bucate – un proiect Tv

UBS, Unitatea Specială de Bucate, nou nostru proiect realizat în colaborare cu Westside Media pentru Televiziunea Tvt'89 a debutat ieri pe micul ecran. Este vorba despre o emisune culinară în care încercăm pe parcursul a aproximativ jumătatea de oră să ne și distrăm. Un fel de cooking with fun. Nu e ușor, mai cu seamă că invitații sunt întotdeauna persoane pe care le cunoaștem cu câteva minute înainte de a începe filmarea. Sunt oameni pasionați de bucătărie pe care îi recomandă faima rețetelor pe care le prepară. Încercăm să aducem în fața telespectatorilor mâncăruri a căror preparare obligă oarecum la socializare. Adică, cine și-ar face, spre exemplu, un ceaun de ciorbă de pește pentru ca să îl consume singur? Si pe urmă ce farmec ar mai avea? Am pus aici primul episod din aventura noastră culinară unde e vorba despre un gulyas de oaie. Sper să vă placă cum de asemenea sper să ne spuneți și ce nu vă place sau nu ați văzut și ați fi dorit...

La filmări – proiect tv – USB episodul III

Ieri a fost iar una din zilele în care alături de Cosmin Dumitru (Westside Media), ne dedicăm integral noului nostru proiect tv, "Unitate Specială de Bucate". Am lăsat în urmă forfota orașului pentru a descoperi o lume aproape uitată de timp și poate tocmai de aceea fermecătoare. Dincolo de distracția din emisiunea culinară s-a desprins ideea unui documentar tv pentru care deja am și filmat câteva cadre. Până atunci vă las să vedeți câteva secunde din filmările realizate ieri pentru USB. Episodul III. ...

USB încă un episod… teasing

Se pare că ne-am luat treaba în serios, deși era a doua zi de Paște, în loc să lenevim, dis de dimineață ne-am umplut portbagajele de scule și am pornit-o pe coclauri. Planul era să filmăm la Nadăș numai că la mijlocul drumului am rămas înămoliți. Norocul nostru a fost un Nissan Patrol care a trecut dealul și ne-a scos din mocirlă. Așa am ajuns înapoi la Timișoara unde am pus stăpânire pe curtea Dacianei pentru a ne filma totuși rețeta. O mâncare tot la ceaun. ...

Care a fost mai întâi Kumpir-ul sau Kartoffel?

În urmă cu mai bine de șase ani am avut prilejul să stau de vorbă cu un domn interesant care lansa un nou brand în Romănia, o afacere culinară a cărei bază erau cartofii. Prăvălia s-a deschis într-un centrul comercial important din Timișoara și nu știu dacă s-a mai extins de atunci. Știu însă că am avut o discuție cu patronul respectiv și era foarte hotărât să dezvolte afacerea, să o transforme în franciză...

Cadou de firmă… de creație!

Știu, am lipsit luna asta nu doar de pe mess, twitter, facebook ci și din MacPixel. După mai mulți ani mi-am permis o vacanță despre care am să scriu în zilele ce urmează. Am descoperit o țară fascinantă și cu impresiile de călătorie voi recupera posturile pe care ar fi trebuit să le scriu zielele trecute. Pănă atunci însă am să vă arăt ce am găsit pe biroul meu aseară. Un minunat cadou din partea colegelor mele. Să mai zică cineva că nu suntem firmă de creație! ...

Kraft și-a schimbat denumirea!

În curând este posibil să vedem pe piața din România un nou concept de promovare a produselor Kraft. După cumpărarea anul trecut a Cadbury gigantul care are cartierul general in Illinois, a decis să împartă compania în două firme, una care să se ocupe de partea de snaksuri, iar cea de a doua să dezvolte linia de creme și brânzeturi. Pentru găsirea unui nou nume cei de la Kraft au apelat la cei 1700 de angajați pe care îi au. În urma consultărilor, noul nume pe care compania îl va purta și care a fost anunțat deja oficial este Mondelēz International. Noua denumire dorește să evoce o "lume delicioasă". Sunt curios cum vor suna noile spoturi pentru biscuiții Oreo, spre exemplu....