Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Design de ambalaj cu pretentii

MacPixel Creative Studio / Design de ambalaj cu pretentii

Design de ambalaj cu pretentii

În categoria design de ambalaj cu pretentii am încadra lucrarea realizata pentru NIC. A fost unul dintre proiectele la care ne-a plăcut foarte mult să lucrăm pentru că am avut mână liberă. Singura dorință a clientului a fost să arate bine. Asta pentru că și este vorba despre un produs, natural, care să te și facă să arăți bine. Un fel de botox, care exclude partea de injectare. Un tratament naturist care se aplică pe durata a trei luni.

Pentru NIC primul pas l-a constituit realizarea logo-ului, apoi ne-am focusat pe ambalaj. A fost vorba despre cutia care să conțină și cele trei flacoane cu substanțele necesare administrării tratamentului.

Am gândit o cutie a cărei închidere să nu „arate”, la tăietură, straturile de carton ondulat. Cu un interior în care o formă, special creată, să susțină cele trei sticluțe.

De asemenea, etichetele produselor au fost gândite într-un mod deosebit. Am folosit pe lângă, tiparul policromie, un gold metalic și în plus, lăcuire selectivă. A fost una dintre lucrările care se realizează mai rar în tipografiile din România, dar de care te bucuri atunci când ai produsul final.

Pun aici câteva poze cu ambalajul și produsele să vedeți ce fain a ieșit. Chiar îl putem categorisi drept design de ambalaj cu pretentii.

 

Category:

Ambalaj

Date

28 mai 2022