Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Servicii

Un sfert de secol de experiență și lucrurile bune continuă!

Cum lucrăm

Ceea ce facem este producţie grafică. Creaţie!

Ne băgăm o grămadă de cunoştinţe diverse în cap pentru a scoate o sigură idee care să ajungă să întregească un proiect.

Pornim de la machete mici, de la cartoane decupate, creioane colorate, foarfecă şi lipici pentru a ajunge la varianta digitală în care programe sofisticate, mulţi megarami şi milioane de pixeli compun varianta finală.

De pe calculator ea ajunge mai apoi să prindă viaţă pe un perete de clădire, într-un magazin, spaţiu de expoziţie, pe umeraşul unei case de modă, capota unei maşini, pliantul sau catalogul unei firmei sau virtual . . . pe un server de internet.

De la idee...

Conceptele noastre creative nu sunt niciodată identice, totuşi, metodele care stau la baza creării lor sunt oarecum standard. Ele se nasc în urma unor răspunsuri la câteva întrebări legate de obiectivele dumneavoastră. Dupa ce ne lamurim ce doriti trecem la treaba!

La concept...

Vă prezentăm un concept şi o descriere a procesului creativ pe care acesta îl implică. Stabilim timpul pentru completarea proiectului şi bugetul necesar realizării acestuia. Prin buget înţelegem tariful fix legat de orele de lucru dar şi costurile legate de materialele folosite, de imagini, licenţe... Toate proiectele pe care le realizăm sunt în baza unui contract a unei înţelegeri care previne confuziile şi protejează interesele ambelor părţi.

si produs finit

Interacţionăm cu clienţii aşa cum ne place să interacţioneze restul lumii cu noi: în mod deschis, cu prietenie, răbdare şi respect. Credem că domeniul în care lucrăm e unul din cele mai interesante şi ne bucurăm să ne investim timpul şi energia în creaţie in realizarea unor concepte unicat apreciate nu doar de catre beneficari ci mai cu seama de catre utilizatorii finali.

Branding

Este vorba despre realizarea unei strategii pentru cultivarea imaginii unui serviciu sau produs în mintea cumpărătorilor. Facem branding încă de la începuturi. De pe vremea când discheta de 3,1 MB, era singurul mijloc pe care puteai să-ţi copiezi o siglă . . .

Wed design

Am început să facem site-uri pe vremea când CSS era o chestie de noutate absolută. Toată lumea vroia flash. Nu conta cum arată, important era să se mişte ceva acolo. Azi, gusturile dar şi pretenţiile s-au rafinat şi asta e foarte bine pentru industria noastră.

Packaging

Ambalajul este un factor cheie în toate formele de business. Este crucial în protejarea bunurilor, depozitarea lor, transportul şi în cele mai multe dintre cazuri, designul ambalajului este prima impresie pe care clienţii şi-o formează despre produsul dvs.

Exhibition

Design-ul de standuri pentru expoziţii s-a născut dintr-o necesitate exprimată de către clienţii noştri. Am început din 2005. Ne-a ieşit foarte bine şi putem spune că avem date fixe notate în calendar pentru standuri la diverse târguri de specialitate

Printing

Face parte din viaţa noastră cotidiană. Nu trece zi să nu pregătim un material pentru tipar fie el digital, offset sau ploter. Nu ne plângem. Nu e o muncă de rutină . . . E ceva interesant şi plăcut, iar în ultimii ani trimitem tot mai mult la print în Uniunea Europeană sau Asia.

Photo

Sunt foarte rare cazurile în care folosim imagini stock. Doar la insistenta extrema a unui client. In rest tot ceea ce vedeti in materialele noastre, in brosuri, flyere, ambalaje, pagini web sau facebook, sunt imagini gandite si realizate de catre noi.

Video production

Atunci când atenţia dvs se îndreaptă spre prezenţa pe micul ecran, un film de prezentare un clip video sunt cele mai bune soluţii. O idee și un scenariu bun, o regie profesională, și un montaj pe măsură vor contribui cu siguranţă la creşterea vânzărilor dvs.

Social media, PR

Prezența unei companii în mediul on line nu mai este un moft. Modul in care aceasta se prezinta este determinant pentru reactia vizitatorilor care se pot transforma in clienti. La MacPixel intretinem continutul media pentru clientii nostrii, functionand și ca un compartiment de PR.

Timisoara 2021

Odata cu desemnarea orasului nostru drept Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021, am gandit si creat o linie cu un design special care sa marcheze cum se cuvine nominalizarea.