Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Atenție la cadouri otrăvite
Atenție la cadouri otrăvite

Atenție la cadouri otrăvite

Atenție la cadouri otrăvite. Cu puține minute în urmă am deschis căsuța poștală.
„Dear client! You got our $400 Apple Store Gift Card. Apple Store Gift Cards can be applied to purchase Apple hardware and accessories at any Apple Retail Store, the Apple Online Store, or over the phone by calling 1-800-MY-APPLE”.

Ce surpriză plăcută, mi-am zis în prima fază. „Dragă client! Ai primit un card în valoare de 400 de  dolari, un card cadou Apple pe care să îl folosești în magazin. Cardul poate fi utilizat pentru cumpărarea de calculatoare sau accesorii în oricare dintre magazinele Apple sau on-line. Sau, prin apelarea numarului de telefon 1-800-My Apple”. 🙂

Apoi m-am uitat mai atent.
Să îl fi angajat cei de la Apple pe Narcissistpt317? Chiar așa?… Și să nu îi doteze cu un mail de corporație care să se termine cu apple.com? Greu de crezut. Apoi am văzut atașamentul. Un fișier .zip. Atenție la cadouri otrăvite.
Știu că merge vorba că nu prea există viruși pentru mac, eu însă nu am avut curajul să îl deschid. Dacă vreți, vi-l trimit vouă. :)))

Oricum, trebuie să recunosc că mailul ăsta mi-a atras mai mult atenția decât cele care vin de prin Africa. Alea cu moșteniri în diamante, cu milioane de dolari uitate prin conturi aiurea… cu văduve sau părăsiți… 😁

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.