Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Azi a trecut Dorel cu castorul pe strada noastra

Azi a trecut Dorel cu castorul pe strada noastra

Am uitat să vă spun, azi a trecut Dorel pe strada noastră.
Am avut curiozitatea de a-l întreba ce vrea să facă și inspirația de a nu-l lăsa să-și puna-n aplicare planul în preajma MacPixel.
Ne-a sărit pe noi, până vin șefii, și a început să sape la vecini. Cu castorul. În zece minute a facut praf pluviala casei alăturate și, pe când se scărpina în cap să caute o soluție de reparare, a primit un telefon de sus că s-a schimbat traseul. Nu se mai sapă pe Albinelor, se trece pe Conciatu. Prin urmare, s-a purces la astuparea șanțului de aproape un metru adâncime. Vecinul a râmas cu pluviala la vedere și cu speranța că cineva va veni să o înlocuiască. Speranța moare ultima!
Castorul s-a mutat pe Conciatu. În următoarele 30 de minute asfaltul șoselei s-a transformat în albia unui râuleț. Dinții castorului s-au înfipt în alimentarea cu apă a vecinului de peste drum.
Ce s-a întâmplat?- am întrebat.
Nimic, am sunat deja la Aquatim mi-a răspuns Dorel.
În 40 de minute a făcut prăpad.
Aquatim a trimis echipa de intervenție… vecinului de pe Albinelor i-a murit speranța și s-a dus să-și cumpere singur țeavă nouă… Dorel s-a oprit pentru moment, dar, atenție, mâine se apucă iar de săpat! Cu castorul.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.