Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Când o banca își nesocotește clienții se numește… Bancpost
bancpost

Când o banca își nesocotește clienții se numește… Bancpost

Când o bancă își nesocotește clienții se numește Bancpost. E primul gând care mi-a trecut prin cap în urmă cu câteva zeci de minute atunci când am ieșit pe ușa respectivei instituții.

Am vrut demult să mă plâng în scris despre banca cu care am lucrat mai bine de 20 de ani. Primul articol s-ar fi referit la urmele de câine cu care o minte „isteață”. Una care s-a gândit să amprenteze podeaua, de la intrare și până la ghișee.

Trebuie să intrăm în patru labe?

Am întrebat atunci: „Trebuie să intrăm în patru labe la voi? Sau care e atitudinea potrivită?”… Sigur, mi s-a răspuns doar din priviri… deloc apreciativ.

Apoi, odată cu labele de câine au început să dispară și agențiile din oraș… Pentru noi, din Lipovei,  cea mai „apropiată” agenție era în centrul orașului. Singurul bancomat, pentru toată zona de nord era la Iulius…

Am vrut să scriu și despre astea dar si despre procedura de emitere a CEC-urilor, după care am așteptat săptămâni… N-am făcut-o. Am tot sperat ca lucrurile să se schimbe, că problemele se vor rezolva. Inutil să spun că nu s-a întâmplata nimic. Și după preluarea de către Transilvania, Bancpost continuă să alunece pe tobogan în jos.

Azi de dimineață am mers la Bancpost pentru că token-ul nostru a început să dea rateuri… Am mers după ce am întrebat la București dacă putem schimba noi bateria dispozitivului, sau?… – Nu, a venit răspunsul, prezentați-vă la sucursală.

M-am conformat…

– Am venit să îmi puneți baterie în token, am zis…

– Păi noi nu punem baterie.

– Atunci să îl schimbați pentru că dă eroare din cauza bateriei…

– Păi nu avem cu ce. Puteți să îl lăsați aici și când o să primim… Acuma nu avem.

– Bun și ce facem? Nu putem face plăți, nu ne putem lista extrasele… vi se pare normal?

– Știu, nu e normal, dar asta e, suntem în criză… Mai sunt clienți care au lăsat token-urile aici și așteaptă…

Mie asta mi-a pus capac.

Nu mai aștept deloc! Când o bancă își nesocotește clienții se numește Bancpost. În următoarele zile încheierea acestei colaborări devine prioritară.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.