Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / Canon EOS-1D X Mark II

Canon EOS-1D X Mark II

Nu mai e un zvon. Astazi a fost anunțată lansarea Canon EOS-1D X Mark II.

O cameră cu 20.2 MP senzor CMOS cu Dual Pixel CMOS. 61 de puncte de autofocus. Aparatul filmeză 4K cu 60 de frame-uri, iar în modul Full HD urcă până la 120 de frame-uri, ISO Auto 100 – 51200 expandabil până la 409600. Canon EOS-1D X Mark II dispune de GPS.

Primul ambasador Canon care a avut șansa de a încerca aparatul este Eddie Keogh și pentru a vedea imagini și filmulețe realizare cu noua camera puteți urmăriți acest link.

Canon EOS-1D X Mark II e construit pentru a oferi fotografilor un avantaj față de competiție încă din prima secundă a declanșării. Modelul stabilește un nou barem pentru viteză – fotografiind 14 cadre pe secundă (FPS). Urmărire completă AF/AE. 16 fps în modul Live View. Este ideal pentru surprinderea subiecților aflați în mare viteză, fie ei în natură sau în cadrul unor competiții sportive de anvergură mondială.
Dezvoltat cu ajutorul răspunsurilor din cadrul comunității mondiale de fotografi ce folosesc EOS-1D X. Modelul EOS-1D X Mark II dispune de un nou senzor și noul sistem AI Servo AF III+. Această combinație de putere și performanță face din această cameră foto un însoțitor esențial pentru, practic, orice specializare profesională.

Pe partea de video oferă cineaștilor opțiunea de a filma 4K (4096×2160) într-un număr variat de cadre pe secundă. Oferă, de asemenea, filmarea Full HD (1920x1080p) la o rată incredibilă de 120 fps, ideală pentru slow motion. Momentele decisive dintr-o scenă 4K la 60 fps pot fi extrase sub formă de cadru de înaltă rezoluție, de 8,8 MP. Cineaștii se pot bucura de AF rapid și fin la filmarea 4K și Full HD.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.