Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / Ce aduce nou Apple…
ce aduce nou apple

Ce aduce nou Apple…

Ce aduce nou Apple

Când am trecut pe Maverick, schimbarea nu mi s-a părut atât de mare ca atunci când am instalat iOS 7 pe telefon, însă, cu ce aduce nou Apple, OS X 10.10 Yosemite, lucrurile vor arătat cu totul diferit.

Până să ajungem să îl testăm cu adevărat nu putem să nu observăm modificările.

Un nou look

Iată câteva dintre cele mai apreciate schimbări în ceea ce privește designul elementelor cheie din ale programului…

Potrivit comentariilor apărute deja pe net, nu la fel de insiprată a apărut însă și schimbarea designului folderelor, care în comparație cu cele din Mawerick sunt prea șterse fiind puțin lizibile.

De asemenea cei de la Apple se laudă cu îmbunătățirile aduse browser-ului Safari în ceea ce privește viteza și stabilitatea. Deși și aici au apărut comentarii în legătură cu poziționarea câmpului pentru căutare…

Sincronizare între deviceuri

Personal, una dintre cele mai importante noutăți este legată de sincronizare. De exemplu, dacă vă aflați în birou la calculator, dar ați lăsat telefonul pe masa din sufragerie iar acesta începe să sune, nu trebuie să fugiți pentru a vedea cine vă apelează. Veți putea răspunde din locul în care vă aflați. Phone Calls vă dă această posibilitate. Nu trebuie decât să vă aduceți la zi și softul de pe telefon. Adică să vă instalați iOS 8, care a fost prezentat odată cu Yosemite.

Cei care nu au răbdare să aștepte până la lansarea pe piață, pot utiliza varianta Beta. Adică un soft care nu e încă 100%, dar la pe care îl puteți „amenda”. Sigur el vine la pachet cu tot felul de bug-uri. Apple însă, se și bucură să primească feedback din partea utilizatorilor, pe durata dezvoltării programului. Așa cum ne-au obișnuit cei de la Apple, varianta comercială va putea fi downloadată la mijlocul lui septembrie.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.