Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Cum am castigat Atomos Inferno…
inferno

Cum am castigat Atomos Inferno…

Tradusa din engleza zicala preferata a CEO-ului de la Atomos, Jeromy Young suna cam asa: „Nu cumpara ecranul aparut ieri pentru tehnologia de azi, ci achizitioneaza monitorul de maine pentru camera video de azi”…
Ei bine, cel putin de data asta in cazul nostru se aplica. Si e valabil nu pentru ca am fi cumparat Shogun Inferno, ci pentru ca am avut norocul chior sa il castigam la extragerea organizata de Atomos la IBC Amsterdam.
Ieri pe la pranz, cu cateva ore inainte de extragere am avut o discutie cu Jeromy… „Sti, mi-a zis, eu am o poza cu tine pe peretele dîn biroul meu pentru ca anul trecut tu ai fost cel care a castigat Atomos Shogun”… Mai in gluma, mai în serios, l-am avertizat ca o sa castig si azi. Sigur, amandoi am ras. Numai ca, trei ore mai tarziu cine castiga premiul cel mare? Cine?…
Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cand am auzit seria… De la balconul standului Atomos, Jeromy a început cu…5…Eram pe lista. Apoi, 2… am intrat pe lista scurta. Cand a zis 1, mi-a fost si rusine, dar m-am si bucurat.
Unul dintre primele monitoare Shogun Inferno va fi livrat in Romania, la MacPixel! Sigur, abia astept.
Am o singura problema insa. Am urmat zicala lui Jeromy si avem acum monitorul de maine doar ca pentru camera care azi sta in standul celor de la Canon. Deci va tebui acum sa vorbesc cu George Stanculeanu de la Canon Romania sau cu Martin Chirita de la CBS sa vedem cum facem. Si asta doar pentru ca la Canon nu au extrageri. Offfffff :))

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.