Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Cum arata Cheile Turzii

Cum arată Cheile Turzii… Știu că v-am promis că revin cu imagini de acolo și mă țin de cuvânt. Am tras azi toată ziua ca să reușesc un montaj. Mi-a prins bine (nu doar montajul) și m-am și învățat minte.

Pentru vlog nu se filmează ca nebunu’ zeci de giga! Pentru vlog se filmează însă zilnic (dacă ai idei) și se postează așișdelea. Sper să mă țină bateriile. Și nu mă refer la cele de la camera video. :))

Pentru azi am reușit. Mai bine de zece minute de film despre aventura din Cheile Turzii. O destinație pe care v-o recomand cu căldură și sper ca atunci când mergeți să aveți timp cel puțin la fel de frumos ca cel pe care l-am prins noi.

Este o zonă superbă și în ciuda pantelor abrupte pe care le veți vedea filmate, pot să vă spun că se parcurge relativ ușor. Adică, dacă eu, care stau mai toată ziua cu fundul lipit de scaun și ochii în calculator, l-am parcurs, atunci, pentru o persoană mai activă, este floare la ureche. Singura problemă o poate constitui răul de înălțime. Acolo nu mă bag să dau sfaturi… Am tras de fiul meu cu tot felul de mesaje motivaționale ca să îl conving să își învingă frica și în mare parte am reușit. În timp ce noi parcurgeam drumul din vale, pe piscuri zeci de pasionați de cățărări luau pe cordeline pantele în piept.

Se ajunge ușor aici. Noi am făcut drumul prin Turda, Săndulești, Petreștii de Jos. Aici ne-am cazat, la o jumătate de kilometru de intrarea în Chei. Din sat este un drum care te duce până la intrarea pe traseu, îl poți parcurge și cu mașina și ai și parcare acolo.

Sper să vă provoc interesul și vă aștept comentariile. Nu și pe cele răutăcioase! :))

1 Comment
  • Simona Farkas
    4 aprilie 2017 at 14:16

    Imagini superbe, coloana sonora minunata, actori minunati! Asadar, sa nu-i criticam pe cei din urma cand vorbim mereu la superlativ de ceilalti… Nu sunteti niste „grasi”, ci niste „drumeti” sau orice altceva frumos…
    Felicitari pentru montaj, atat pentru partea artistica cat si pentru cea tehnica!
    Succes in viitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.