Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Design ambalaj pentru ruj mat
design ambalaj ruj mat

Design ambalaj pentru ruj mat

Azi e despre design ambalaj pentru ruj mat cu textură cremoasă și pigmentație intensă. Designul ambalajului Cupio Matte Innocent, realizat la MacPixel. Azi pun o poză cu acest produs al cărui design l-am realizat.

Mă gândesc însă ca în zilele viitoare să scriu o postare despre greșelile pe care le găsim la multe dintre ambalajele produselor pe care le cumpărăm. O să vin cu exemple concrete, sunt convins că le-ați întâlnit și voi.

Odată scoase la iveală deficiențele, designerii ar trebui să le evite. Uneori ele sunt ușor de identificat. Dacă clientul acordă designerului timpul necesar pentru probe. Dacă există o comunicare bună între designer și compania care produce ambalajul. Dacă relația dintre marketing și designer este una de colaborare. Dacă calitatea materialelor din care este produs ambalajul este corespunzătoare. Dacă este analizată experiența pe care user-ul, clientul final o are cu produsul. Dacă…

Adevărul e că atunci când facem design de ambalaj  pentru un produs intervin o grămadă de dacă? La care încercăm să avem răspunsuri. Știu, uneori asta poate fi derutant/frustrant și pentru clientul care ne solicită serviciile, dar până la urmă el este cel mai fericit atunci când lucrurile ies bine. Și până la urmă asta este scopul pe care îl urmărim cu toții.

Prin urmare am să încerc în zilele viitoare să aduc câteva exemple de produse al căror ambalaj ar trebui regândit.

 

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.