Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Design de ambalaj deosebit | MacPixel Creative Studio

Design de ambalaj deosebit | MacPixel Creative Studio

Design de ambalaj deosebit poate sa va para un titlu lipsit de modestie. Însă pot să vă asigur că nu e cazul.

Am pus acest titlu pentru că am avut mari emoții atunci când am gândit în acest mod designul flaconului pentru Revogel. Pe de o parte am încercat să ținem cont de costurile de realizare ale ambalajului, pe de cealaltă parte doream ca acesta să arate deosebit.

Prin urmare, atunci când am realizat grafica tubului am avut în vedere, ca și culori de tipar, un pantone negru și culoarea Cupio, un cupru metalizat. Apoi am adăugat o textură.
Pe aceasta însă am gândit-o ca o trecere selectivă, cu un lac lucios. Urma nu doar să creeze zone de contrast, ci avea să dea întregului ambalaj un aspect prețios.

Trebuie să vă spun că am trimis grafica în producție cu inima ușor îndoită. Am avut mari emoții. Mai cu seamă că lucrurile se petreceau la mii de kilometri distanță de noi. Sigur, odată cu grafica am trimis și instrucțiunile necesare, am mai realizat și un mock-up, despre cum ne-am dori să arate produsul finit…

Toate astea se întâmplau undeva prin noiembrie, anul trecut.
De atunci, pentru că ne măcina curiozitatea, l-am tot întrebat pe Răzvan de la Cupio, dacă a ajuns Revogelul? De fiecare dată aveam același răspuns, trebuie să vină.
Ei bine, așa cum am scris deja, ieri l-am primit!
A venit Revogelul! Ni l-au adus ieri și atunci când Franciska, care răspunde de marketing la Cupio, l-a scos din buzunar, am rostit cu toții… WOAU!…
Arată foarte fain!
Binențeles că am rechiziționat singurul tub pe care reușise și Franciska să pună mâna. L-am păstrat cu promisiunea că îi facem căteva poze și sincer nu îmi mai amintesc dacă i-am spus că o să-l punem deja pe site la noi, sau nu. Acuma o fac. Și mâine o să aflu, dacă am convenit sau nu la asta. Dar nu m-am putut abține. :))

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.