Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Din nou despre reciclare
despre reciclare

Din nou despre reciclare

Din nou despre reciclare. Vă spuneam săptămâna trecută, cred, despre faptul că tot mai multe companii îmbrățișează fenomenul ambalajelor reciclabile. Scriam despre proiectul acela „în buclă”.

Ei bine iată că de dimineață am primit un mesaj de la Timberland prin care compania se alătură conceptului Loop. Pe scurt, poți să duci bocanci tăi uzați să îi predai într-un magazin Timberland. Sau să descarci un formular de pe site le trimiți bocancii prin poștă. Timberland se angajează să le dea o nouă viață. Tu te alegi cu un comision de 10% rabat din orice produs nou pe care dorești să îl cumperi.

Acuma sigur, nu are rost să vă spun că nu e încă pentru noi, românii. Deși dacă ne uităm pe stradă după încălțări, s-ar putea să fim unii dintre cei mai buni cumpărători ai brandului. Deci nu se aplică la noi.

Dar mai are rost să reciclăm? 🙂

La noi însă merge stupizenia cu pantofii virtuali. Pe asta am auzit-o ieri. Cică primii care au și făcut vreo 20 de milioane profit din vânzarea pantofilor sport virtuali au fost cei de la Adidas. Au vândut perechea de încălțăminte pe care o poți purta doar pe net, undeva sub 800 de dolari. Și culmea că s-au găsit și câteva zeci de mii de fraieri care să cumpere!

Am rămas pur și simplu tâmpit când am auzit știrea asta. Și a mai fost urmată de alta care anunța că marile branduri de haine încep să creeze haine virtuale. Adică nu contează că ești rupt în cur în viața de zi cu zi. Pe internet e important să dai bine!

Acuma seara au mai băgat una, cu magazine virtuale… Adică îți cumperi și mâncare virtuală? De digerat mai digeri ceva? Sau bagă și buda virtuală? Adică na, mă gândesc că dacă nu o bagă, și dacă chiar digeri, să nu rămâi agățat undeva în viața aia super mișto, dar căcat pe tine. Că o să pută la fel. Și acolo ca aici. Și atunci o să trebuiască să vă căutați o nouă dimeniune și ar fi cam devreme, cel puțin din punct de vedere tehnologic.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.