Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / Două camere noi pentru pasionații de video

Două camere noi pentru pasionații de video

Cu ocazia NAB2013 cei de la Blackmagic au venit cu două noi concepte foarte interesante. La 995 de dolari producătorul propune o cameră de buzunar, dar cu o imagine de calitate cinematografică. Blackmagic Pocket Cinema Camera are un super sensor 16mm. Înregistrare 1080HD pe card SD, frame rate 23.98p, 24p, 25p, 29.97p, 30p, HDMI Video Output, Analog Audio Output, Analog Audio Input, HDMI Audio Output, Remote Control, Computer Interface. Cei de la Blackmagic consideră camera perfectă pentru producția de filme documentare, filme de autor, foto jurnalism, festivaluri muzicale, poate fi folosită cu succes și în zone de conflict. Aparatul va fi dispobibil din această vară.

macpixel_Blackmagic

macpixel_blackmagic

Pentru profesioniști tot din vară va fi comercializată o cameră UltraHD 4K, Blackmagic Production Camera 4K. Cu un sensor de 35mm, touchscreen, un design compact, carcasă metalică din aluminiu… Din câte am văzut în prezentare, este o bijuterie de cameră, la calitate maximă se obțin imagini a căror rezoluție depășește de patru ori pixelii unei imagini 1080HD. Pretul de la care se va comercializa camera este de 3995 dolari.

macpixel blackmagic

blackmagic macpixel

Deocamdată disponibile pe net sunt doar poze… Abia aștept să văd și primele filmulețe, de probă, realizate cu cele două aparate.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.