Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Publicitate  / Expozitii si… expozitii | MacPixel Creative Studio

Expozitii si… expozitii | MacPixel Creative Studio

Expozitii si expozitii

A trecut aproape o săptămână de când s-a terminat Caravan Salon, de la Duesseldorf. Am primit joi seara câteva imagini.
Între timp însă, la cincizeci de kilometri de Timișoara și-a deschis porțile la Expo Arad. O manifestarea anuală dedicată producătorilor agricoli. Este primul an, după patru consecutivi, când nu am conceput nici un stand pentru aceast eveniment. Clienții noștri, firme italo-române au refuzat participarea. Totuși curiozitatea nu m-a lăsat să nu merg să văd ce se întâmplă acolo.

Expo Agricola Arad… o dezamăgire

Dezamăgire, nu doar prin participare, ci mai ales prin calitatea standurilor. Este un exemplu mai mult decât concludent despre faptul că majoritatea managerilor de firme din România nu pricep nimic dintr-o expoziție. Nici nu știu de ce se duc acolo. Poate ca doar ca să-și atârne haina pe spătarul scaunului oferit din oficiu de către organizatori și cu gandul la hostesele care împart fluturași.
De 15 ani de când sunt în industria grafică ceva mai jenant în materie de târguri nu am văzut. Dacă asta e concepția oamenilor de afaceri despre ce înseamnă o expoziție în viața unei firme atunci nu mă miră că stau toată ziua și se plâng că le merge rău. Le va merge din ce în ce mai rău! Nu mi-am propus să fac aici teorie. Am să vă arăt însă câteva imagini realizate la Arad și, în comparație, instantanee surpinse la expoziția din Duesseldorf, pentru care am realizat și noi un stand.
Cred ca nici nu trebuie sa mai spun care sunt imaginile de la noi. 🙁

1 Comment
  • mirabela
    10 septembrie 2010 at 20:50

    nici nu se compara cu ce stand am avut noi anul trecut, si ce bine am exprimat mesajul nostru…pacat la o expozitie asa mare si cunoscuta cum este cea de la Arad sa fie standuri atat de goale…ma intreb oare ce mesaj au vrut sa transmita firmele care au participat?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.