Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Documentar cu iPhone 6s Plus

Documentar cu iPhone 6s Plus

Iată că a apărut și primul documentar cu iPhone 6s Plus. La doar câteva zile de la lansarea noului telefon Apple cu suport de înregistrare 4K .

Filmul este realizat de co-fondatorii site-ului Ryot, Bryn Mooser și David Darg. Sigur, nu s-a filmat din mână. Așa cum majoritatea face. Primul documentar cu iPhone 6s Plus a fost filmat cu ajutorul unui cage. O carcasă specială pentru telefon care a permis folosirea unor lentile DSLR. A mai fost utilizată și o dornă și un sistem de stabilizare…Însă, trebuie să recunoștem, rezultatul  că este unul uimitor.

Filmul este despre un locuitor din ghetoul din Jalouzi devenit faimos pentru pasiunea pentru culoare. Practic, oriunde este ceva de colorat el e prezent. Fie că e vorba de un zid, de un autobuz, el este acolo. E vorba despre pasiunea de a da culoare unei dintre cele mai gri zone din Haiti. Personajul principal este convins că culoarea are puterea de a transforma întreaga comunitate. Înarmat cu perii de un albastru strălucitor, cu roz pastel și galben solar, el ajută la mobilizarea cetățenilor de toate vârstele. Cu toții sunt hotărâți să transforme orașul. Își doresc un curcubeu plin de culoare care să transforme Haiti într-un loc strălucitor.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.