Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / GoPro se ia la bataie cu Dji

GoPro se ia la bataie cu Dji

Le-a fost foarte ușor celor de la GoPro până când camerele lor de acțiune erau folosite pe dronele celor de la Dji. Odată cu apariția ultimelor Phantom, de la 3 încoace, GoPro a început să râmâna în urmă…mai cu seamă că pe piață au început să apară și tot mai mulți producători de action cam-uri cu specificații apropiate de GoPro 4, de exemplu.
Prin urmare, era nevoie de un salt important pentru a prinde din urmă competiția. Așa că, cei de la GoPro tocmai au lansat pe piață, la pachet, o dornă, Karma, un „OSMO” și o nouă cameră GoPro 5. Și pentru ca oferta să fie imbatabilă, totul vine la un preț de 870 de euro. Mult sub ce oferă Dji la ora actuală. Drona e compatibilă și cu GoPro 4, toate variantele și nu mai ai nevoie de telefon sau tabletă deoarece controler-ul are monitor încorporat. Drona se ridică până la o altitudine de 4500 metri, distanța maximă de zbor fiind un kilometru. Autonomia de zbor este de aproximativ 20 de minute iar încărcarea bateriei se face într-o oră. Pentru a scăpa de filmarea accidentală a elicelor, care la Dji se mai întâmplă la accelerări, cei de la GoPro au ales o poziție frontală pentru cameră. Totul vine într-un rucsac, gândit special pentru a-ți filma aventura.
Prin lansarea noilor produse Gopro intră serios în competiție cu Dji, împingând puternic prețurile în jos, ceea ce pe noi, utilizatorii, nu poate decât să ne bucure.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.