Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / In Fabrica de Sandwich-uri
in fabrica de sandwich-uri

In Fabrica de Sandwich-uri

Am ajuns in fabrica de sandwich-uri! După un drum de șase ore pe șoselele patriei nimic nu poate fi mai reconfortant decât să poposești într-o fabrică cu produse proaspete, apetisante, cu fresh-uri din citrice și salate îmbietoare.

Da, ieri, mai toată ziua ne-am „găsit” de lucru chiar în București, în fabrica Dorinei și a lui Cozmin Popa. Doi tineri plecați tocmai din Cluj ca să impună conceptul de sandwich și în celălalt capăt al țării. Și dacă luăm în considerare faptul că fac câteva zeci de mii de produse pe zi, eu zic că au reușit. Au un produs foarte bun. O investiție pusă la punct în cel mai mic detaliu și o flotă de mașini frigorifice care asigură livrările zilnice. Acum a venit momentul să investească în imagine, iar pentru serviciile de branding au ales MacPixel Creative Studio.

Debut de lucru cu emoții

Noi am ajuns acolo cu aparatele foto, lumini de studio și, era…să rămânem fără background. Am luat cu mine de la Timisoara, special o coală mare din plexic alb. Am parcat seara la hotel, am cărat tot necesarul pentru ședința fotografie culinară în camere și… la somn. Dimineața, mic dejun și înapoi cu toate catrafusele la mașină. Am dus toate gențile jos, le-am așezat frumos în spatele portbagajului. Am sprijinit placa de plexic la perete, cu atenție să nu se zgârie… Am deschis mașina, am așezat gențile ordonat în portbagaj și ne-am apucat să căutăm adresa. Cum ajungem in fabrica de sandwich-uri? Am găsit-o și am pornit. Ajungem la client, despachetăm și vrem să facem mise en place-ul. Cine a adus placa din plexic? Nimeni!

Nu are rost să vă spun cum m-am simțit. Vinovat. EU. 🙂 Am dat filmul înapoi și m-am văzut sprijinind cu grijă placa de perete și lasând-o acolo. N-are rost să spun cu ce viteză am condus înapoi spre hotel. Am ajuns în parcare… nimic. Am început să mă învârt în jurul hotelului să pun întrebări în stânga și-n dreapta… Ce să zic… Aventură. Până la urmă am găsit în balconul unui vecin. O găsise și o puse la fereală. Bine că ne-a dat-o înapoi și am putut să ajung cu ea înapoi in fabrica de sandwich-uri.

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.