Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Designul ambalajului SUPREMA

MacPixel Creative Studio / Designul ambalajului SUPREMA

Designul ambalajului SUPREMA

Designul ambalajului SUPREMA  este concepția MacPixel! În urmă cu câteva luni cei de la GreenCare Solutions au venit la noi pentru o discuție. Aveau un minte o idee de business și un produs pe care doreau să le promoveze pe piață. În prima fază numele SUPREMA urma să primească un logo pe măsură. Și despre asta am scris deja aici. Iar apoi era nevoie ca produsului să i se creeze un ambalaj adecvat.

Cum am lucrat pentru designul ambalajului SUPREMA

Am pornit, așa cum facem de fiecare dată, de la creion, carton, cater… Pentru designul ambalajului SUPREMA ne-am făcut în prima fază mai multe machete… Până am ajuns la  varianta de ambalaj în formă de plic. Am ales să mergem pe tipar policromie, pe un carton dublu cretat în care am creat o mică fereastră, suficient cât să poată vedea, pipăii, clienții materialul.

De ce am ales varianta plic din carton…

În primul rând am ales să mergem pe această variantă după ce am studiat ambalaje ale unor produse de curățenie. convenționale. Produse care sunt deja prezente pe piață. Și care sunt ambalate în plicuri sau pungi din nylon, transparente. De cele mai multe ori personalizate cu o etichetă lipită, sau, mai rău, doar cu o bucată din carton capsată direct de produs.

În al doilea rând, am ținut cont și de faptul că nu vorbim despre o simplă cârpă de șters praful. Este vorba despre un produs revoluționar, un material care, chiar dacă nu este ecologic, promovează un stil de curățenie BIO. Pentru a face curat cu SUPREMA, pentru a șterge praf, ulei, pete de tot felul, nu ai nevoie decât de apă. Pur și simplu umezești materialul, îl treci peste suprafața afectată, presând ușor, și petele dispar. Laveta este refolosibila pâna la trei ani. Ea poate fi curățată în mașină de spălat fără a-și pierde în vreun fel proprietățile.

 

Category:

Ambalaj

Client:

GreenCare Solutions

Date

19 februarie 2020