Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

MacPixel a creat sigla DejaVu

MacPixel Creative Studio / MacPixel a creat sigla DejaVu

MacPixel a creat sigla DejaVu

MacPixel a creat sigla DejaVu. Deși în denumirea firmei găsim sintagma Beauty Studio, DejaVu oferă un serviciu precis.
Cei de la DejaVu se concentreaza și oferă cele mai noi soluții de epilare definitivă. MacPixel a creat sigla DejaVu cu gândul la o floare de păpădie. Am încercat în acest mod figurativ să subliniem ușurința cu care acest procedeu vă scapă de părul nedorit.

Gata cu ceara și durerea…

Pentru că am fost acolo, pentru o ședință foto, am și văzut despre ce e vorba. Gata cu dureroasele aplicări de ceară. Nu mai vorbim de spatule, ulei, benzi, parafină, încălzitoare, decantoare. Gata cu durerea. Și cred că nu mai aveți nevoie nici de ulei calmant care să liniștească pielea după epilare. Nici de soluții care să evite iritațiile, să închidă porii și să elimine reziduurile lipicioase care rămând după ceară.

Cum rămâi fără păr

Procedura e foarte simplă. Pur și simplu te întinzi confortabil pe un pat, îți pui o pereche de ochelari de protecție și te lași în grija cosmeticianului. Aparatul, Infinity 3.1 wave este cel mai performant sistem de epilare definitivă. El utilizează laserul dioda în 3 lungimi de undă, asigurând rezultate excelente pentru orice fototip, în orice perioada a anului. Îndepărtarea părului cu laserul pe 3 lungimi de unda, folosește cel mai inovativ dispozitiv pe baza de lumină. Acesta a revoluționat tratamentul părului nedorit, oferind soluții delicate, eficiente și avantajoase atât pentru femei cât și pentru bărbați. Sistemul cu laser folosește flash-uri de lumină direcționate pentru a bloca creșterea foliculilor de păr. Acest tratament nu dăunează țesutului înconjurător, iar laserul țintește numeroși foliculi de păr simultan permițând un tratament rapid și eficient pe zone mai mari. Primele rezultate încep să se vadă aproape imediat. Odată cu a 2-a și a 3-a ședință creșterea părului va încetini, veți găsi zone fără păr și zone cu păr normal, iar altele cu fire mult mai subțiri.

 

Category:

Branding

Client:

DejaVu Beauty Studio

Date

28 februarie 2020