Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Designul logo-ului Gratare si Afumaturi

MacPixel Creative Studio / Designul logo-ului Gratare si Afumaturi

Designul logo-ului Gratare si Afumaturi

Vineri am reușit să trimitem la tipar etichetele de produs. Ce vă vom arăta aici este însă designul logo-ului Gratare si Afumaturi. Cu asta am început.

Ovidiu și Cosmin au ajuns la noi după o experiență nereușită. Au discutat inițial cu cineva care le-a promis marea și sarea dar i-a lăsat cu ochii în soare. Cum pierduseră deja destul timp de la demararea proiectului le-am simțit și nerăbdarea, dar și neîncrederea. Au venit cu povestea și un semn grafic făcut în Paint. 🙂

Ne-am pus la masă, am discutat și ne-am făcut un plan pentru viitor. Am convenit că trebuie să pornim de la un logo. Un semn grafic profesional cu care firma să se identifice și de la care să construim un brand.

E nevoie de puțină răbdare pentru ca lucrurile să iasă bine.

Nerăbdarea era mare. Și, în timpul următoarelor două întâlniri pe care le-am avut cu Cosmin, am simțit-o. Doreau cât mai repede să le arătăm designul logo-ului Gratare si Afumaturi. Și cum nici la prima, nici l-a a doua nu s-a întâmplat asta, i-am simțit că se gândeau deja, „oare pățim și aici ca și dincolo?”. 🙂 Le-am și zis că știu ce sentiment îi încearcă, dar e nevoie de puțină răbdare pentru ca lucrurile să iasă bine.

La a treia întâlnire am pus propunerile de logo design pe masă. A fost momentul în care am eliminat nerăbdarea și, zic eu, le-am redat încrederea. De aici încolo a fost clar că avem pe ce construi un viitor brand de condimente, de mix-uri făcute de oameni care gătesc cu mare pasiune.

Azi vă arătăm varianta finală a logo-ului Gratare si Afumaturi. În primele zile din ianuarie o să postăm și un articol cu seria de produse pe care cei doi, Ovidiu și Cosmin, o vor pune pe piață. E vorba despre o serie de sticluțe cu mix-uri de condimente ale căror denumiri, dar și gusturi vă vor surpinde plăcut.

Category:

Branding

Client:

Gratare si Afumaturi

Date

24 decembrie 2023