Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Logo design Anastasia Candles

MacPixel Creative Studio / Logo design Anastasia Candles

Logo design Anastasia Candles

Unul dintre proiectele la care am lucrat recent a fost ambalajul și logo design Anastasia Candles. Proprietarul business-ului a apelat a doua oară la serviciile de branding ale MacPixel, după proiectul Megaslim.

De data aceasta a fost vorba de o provocare mai mare. Și nu din privința graficii, pentru că acolo lucrurile au mers șnur. Problema a fost atunci când am încercat să găsim pe cineva, aici, în zonă, care să realizeze cutiile gândite pentru produs, adezivele cu partea de folio… Acolo a fost provocarea. Și trebuie să recunosc că s-a pierdut suficient timp în telefoane, promisiuni, retractări din partea tipografiilor…

A fost un concept pe care a trebuit să îl gândim prețios, pentru că și produsul este pe măsură. Dar până la urmă am reușit. O parte a proiectului am fost nevoiți să o realizăm la București, mai precis cutia, iar partea de adezive cu folio am reușit într-un sfârșit să o facem la Timișoara. Și aici o mare contribuție a avut-o și implicarea lui Bogdan, antreprenorul din spatele Anastasia Candles.

Puțin și despre produse…

Acum despre produsele Anastasia Candles. Mare lucru ar spune unii… Niște lumânări. Trebuie să vă spun, fără să fim sponzorițați pentru această parte a articolului, că e mare lucru. Nu știu cum le face Bogdan și spun asta pentru că lumânările sunt realizate manual, dar chiar sunt deosebite. Iar denumirea din descrierea lor chiar respectă 1 la 1 mirosurile parfumurilor. Black Orchid, Tabacco Vanille, Aventus, 1 Million, La Vie Est Belle, Lady Million, Black Opium… nici nu trebuie să le aprinzi ca să simți mirosul. Și durează! Noi, pentru că le-am pozat la început, am rămas cu câteva mostre în sediu. Vreau să vă spun că sunt luni bune de când mirosul e acolo! Același. 1 al 1.

Lumânările sunt realizate din ceara vegană, naturală, sau de la uleiurile esențiale, fără parafină. Ele oferă o ardere de lungă durată, fară funingine, care nu va deteriora borcanul de sticlă. În ce privește fitilul din lemn… în timpul arderii ușoarele pocnete ale acestuia vor simula sunetele unui șemineu.

 

Category:

Ambalaj, Branding

Client:

Anastasia Candles

Date

20 octombrie 2023