Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Logo design pentru Dental Concept

MacPixel Creative Studio / Logo design pentru Dental Concept

Logo design pentru Dental Concept

Logo design pentru Dental Concept este, cred, printre primele proiecte ale noastre în domeniul medical. Cel puțin în România. Așa… am mai lucrat, dar pentru afară. Aici, clientul a venit cu rugămintea ca simbolul grafic al cabinetului să scoată în evidență partea de implant. Activitate pe care o realizează preponderent, dincolo de cele uzuale ale unui cabinet dentar.

Deci clar, dincolo de dacă vă place sau nu, trebuia să fim departe de casetele luminoase pe care le vedem azi agățate în dreptul majorității cabinetelor stomatologice. De logo-urile care prezintă măsele mai albe sau mai galbene, cu carie sau fără, mai serioase sau mai dansante… Ca să nu mai zic de simplele plăci cu Cabinet Dentar, medic….cutare.

Logo design pentru Dental Concept

Prin urmare, după discuția avută cu clientul a urmat brainstorming-ul din firmă. După ce am stabilit direcțiile principale pe care să mergem, paleta de culori, ne-am pus pe desenat. A durat, cred, aproape o săptămână până am reușit să prezentăm clientului variantele promise. Alegerea nu a fost foarte simplă dar în final clientul a optat pentru varianta pe care v-o și prezentăm aici.

Odată ce am avut logo-ul pentru Dental Concept și lucrările de amenajare ale cabinetului s-au finalizat într-un timp destul de rapid și ne bucurăm că și la partea de amenajare interioară am reuși să ne aducem o contribuție. Cum arată acum cabinetul vă invităm să și vedeți într-un mic filmuleț de prezentare.

 

Category:

Branding

Date

17 februarie 2021