Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / Mavic a ucis Karma celor de la GoPro -MacPixel Creative Studio

Mavic a ucis Karma celor de la GoPro -MacPixel Creative Studio

Razboiul dronelor

Am scris cu doar câteva zile în urmă despre războiul dronelor. Am postat despre lansarea primei drone GoPro… MI-am spus părerea despre ce cred că va urma în ceea ce îi privește pe cei de la Dji. Iată că nu a trecut mai mult de o săptămâna și Dji a lovit puternic. Nu e vorba doar de un contraatac, risc să lansez ideea că e un război câștigat.

Karma versus Mavic

Am văzut Karma celor de la GoPro la Photokina, pot să vă spun că, nici ca design, nici ca și performanțe, nu m-a impresionat. Nu știam însă că imediat ce mă voi întoarce în România voi primi newsletterul celor de la Dji cu lansarea Mavic Pro.
O nouă dronă, de buzunar, care mai seamănă cu seria Phantom doar la sunetul de pornire. 🙂
Designul este total schimbat. „Împachetată” drona are dimensiunile unei sticle iar performanțele sunt impresionante. Pentru moment este solutia ideală pentru orice cinematographer care nu își permite o echipă numeroasă, dar își dorește cadre spectaculoase la un preț de 999 de dolari. Adică sub echipamentul celor de la GoPro.
Prin această mișcare se poate afirma fără nici un risc că Mavic a ucis Karma din fașă și a spulberat viitorul GoPro pe piața dronelor.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.