Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Vlog  / Ne-a spart firma!

Ne-a spart firma!

Ne-a spart firma! Dacă am fi povestit doar, fără să avem imagini, nu cred că ne-ar fi crezut multă lume.

Azi de dimineață m-a sunat Goran de la brutăria cu același nume.  M-a întrebat dacă am avut vreme să mă uit peste rulota pe care dorește să o personalizeze… I-am zis ce am pățit și nu m-a crezut până nu i-am trimis câteva poze pe whatsup.

Nici eu nu am crezut când m-a sunat Cristina din firmă să îmi spună. Dar odată ce am ajuns în fața sediului lucrurile erau evidente… Nu aveai cum să nu observi gaura mare din geam, imediat lângă intrare. De cum am zărit-o, am încercat să caut din priviri și locul prin care ar fi putut cineva să iasă. Și cât de rapid a trebuit să fie ca să nu îl detecteze sistemul de alarmă instalat în clădire? Nu cred că ar dori cineva să treacă, nici măcar preț de câteva secunde, prin emoțiile care m-au încercat. În timp ce am pus mâna pe telefon să sun persoanele apropiate pentru a le spune ce s-a întâmplat, mi-am făcut curaj să și intru în firmă. Era plin de cioburi încă de la intrare. Urmele duceau spre dreapta, spre scări unde, pe o treaptă apropiată de fereastra spartă zăcea pasărea. La început nu mi-am dat seama ce e…  Nici nu mi-a venit să cred că o făzăniță poate trece printr-un geam termopan și, sincer vă spun, am încă prieteni care în ciuda imaginilor postate, tot nu cred.

În ciuda pagubei, bucuria a fost mai mare când am văzut cine a fost „prădătorul”. Prin urmare, am răsuflat ușurat că nu s-a întâmplat ceva mai grav, am scos fereastra și am dus-o la înlocuit. A două zi la prânz am avut deja în loc un geam nou nouț și… foarte curat. :))

 

1 Comment
  • carl petersel
    9 mai 2017 at 2:36

    angajati pe Sherolok Holmes, trebuie sa aflam cine a fost.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.