Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Netflix ne pregateste supriza…
Neflix ne pregătește o supriză...

Netflix ne pregateste supriza…

Netflix ne pregateste supriza…De aproape doi încoace, cu o grămadă de restricții, cu munca remote, fără ieșiri la restaurant, bar, fără cinema, unul dintre puținele lucruri care ne-au ținut de urât a fost Netflix.

Dincolo de discuțiile neplăcute despre virus, vaccin, lockdown, am găsit subiecte de dezbatere pe tema serialelor de pe platforma de streaming. Am schimbat nume de filme, am primit recomandări… Am uitat de timp, privind pe nerespirate sezoane întregi…

Ei bine, așa cum vă spuneam, Netflix ne pregateste surpriza… Și nu e legată de apariția unor noi titluri, de sezoane noi la serialele pe care le-am vizionat deja… Nu, Surpriza e legată de scumpirea abonamentului.

Deocamdată Netflix a anunțat majorarea tarifelor la abonamente pentru Statele Unite și Canada cu unul sau doi dolari. Dar precis vine și la noi… Nu e mult. Doar că, dacă îi pui lângă ăia câțiva cenți la combustibil, lângă scumpirile la gaz, la căldură, curent, alimente… Începe să ți se pară că ai fost selectat să joci într-o producție dramatică despre traiul pe pământ în 2022.

Netflix și-a motivat decizia de majorare a prețului prin prisma faptului că cea mai mare rețea de streaming dorește să continue să producă o varietate cât mai mare de conținut de calitate. Iar asta costă!

Netflix își asumă riscul scumpirii, în ciuda faptului că mai mulți competitorii în suflă deja în ceafă și au și abonamente mai mici. Vorbim aici de HBO Max și Disney+.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.