Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Nu transforma copilul în victimă! Producție video

Nu transforma copilul în victimă! Producție video

„Nu transforma copilul în victimă!” este prima producție video realizată de către Macpixel în 2011.
Filmările au avut loc în comuna timișană Margina, drept pentru care se cuvine să mulțumim autorităților locale de aici pentru sprijinul acordat, dar și locuitorilor comunei pentru care prezența echipei noastre acolo a fost ceva inedit.
În pofida faptului că majoritatea celor care au participat la realizarea clipului au fost sub obiectivul camerei de filmat pentru prima oară, totul a decurs foarte bine și aș putea spune, destul de repede. Nu a fost nevoie de foarte multe duble. Am stat totuși aproape cinci ore, iar ca material filmat s-au adunat câteva zeci de minute. Din tot a trebuit să scoatem 30 de secunde. Al naibii de greu a fost. A trebuit să renunțăm la anumite părți, iar ceea ce a ieșit am postat deja pe net.
Filmul face parte dintr-o serie de trei clipuri, beneficiară este Asociatia Generație Tânără România căreia de asemenea îi mulțumim pentru suport.

4 Comments
 • Samira
  30 ianuarie 2011 at 15:30

  Foarte fain! Felicitari pentru intreaga echipa! Mesajul este foarte puternic, chiar zguduitor. Sper ca aceasta zguduire sa atinga cat mai multe inimi, sa deschida cat mai multi ochi, sa trezeasca suflete. Imi doresc din suflet ca truda voastra sa fie rasplatita prin numarul diminuat al mamelor care isi „daruiesc” traficantilor copiii si – ceea ce este foarte important – prin trezirea societatii si condamnarea de catre aceasta a uneia dintre cele mai monstruoase crime de pe pamant – omorarea copilariei.
  Tin sa le multumesc in mod separat copiilor care au participat la filmari, pentru ca gestul lor reprezinta inca un pas in lupta pentru readucerea zambetului in ochii semenilor lor. Va multumesc!

 • Ovidiu
  1 februarie 2011 at 23:10

  Clipul arata bine dar pe alocuri e putin „ha?!” : masina de spalat in casa si fata e trimisa dupa apa? imbracamintea fetei difera mult de cea a mamei – colanti rosii(sau cum se cheama) la tara? Apoi, masina aia nu prea pare de „pimp”, chiar daca e SUV. Un alde Nitro sau X5/Q7 ar fi fost mai de efect – evident daca prieteni/cunoscuti au asa ceva (Nu vreau sa sugerez ca prietenii ar fi „pesti”). Iar cartofii se curata in galeata si numai cei fara coaja se pun pe scaun/alta suprafata pentru a fi spalati.

 • Kriss
  31 martie 2011 at 13:40

  Si mie mi-a placut video-ul. Mesajul e clar.
  Intr-adevar trebuie si un pic atentie la detalii. Eu nu am observat cele semnalate de Ovidiu, dar un regizor si scenarist ar trebui sa ia in calcul si aceste lucruri.
  Felicitari, d-l Cizi si Cosmin si Marion, Ioana, David!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.