Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / O soluție cel puțin interesantă pentru orice magazin
standuri expozitionale

O soluție cel puțin interesantă pentru orice magazin

Cu două zile în urmă a trecut pe la noi, prietenul nostru Ondrej, din Cehia. Pentru că este reprezentatul uneia dintre cele mai puternice companii care oferă soluții signalistică și mobilier expozițional, a venit să ne lase noile lor cataloage de prezentare. A ținut însă să ne arate și unul dintre cele mai recente produse pe care le promovează.

O soluție cel puțin interesantă pentru orice magazin.

Este vorba despre o ramă din aluminiu, iluminată interior cu lumină led, pe care se atașează un print UV. Produsul poate fi comandat în diferite dimensiuni pentru că este modular. Puteți să îl expuneți „în picioare” și cu dublă față, sau puteți opta pentru varianta „prins pe perete”, cu o singură față pentru reclamă.

Noi am avut în birou doar o mostră de 90×90 a cărei imagine v-o și arătăm. Nu știu cât de bine vă puteți da seama din această fotografie făcută cu telefonul, însă pot să vă spun că imaginea e spectaculoasă.

Ondrej a insistat de asemenea și pe faptul că produsul este realizat în Anglia, punctând pe calitatea materialelor, pe durabilitatea pe care acesta o garantează. Nu e o „chinezărie” a ținut să precizeze.
Sigur, acest lucru face și ca prețul să nu fie unul de dumping.
Una peste alta, în cazul în care sunteți interesați de un asemenea display pentru spațiul dumneavoastră expozițional sau pentru magazin, puteți să ne scrieți.
O să încercăm să vă ajutăm nu doar cu grafica. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.