Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Planuri de început de an
design de ambalaj megaslim

Planuri de început de an

Planuri de început de an, asta facem cu toții între 31 și întâi. Chiar și aceia care prinși cu treabă, uităm să ne punem în ordine toate dorințele, pe fugă, între două pupături și o gură de șampanie, ne dorim măcar să fim sănătoși.

Știm de superstițiile privind purtatul unui articol vestimentar de culoare roșie. Există credința legată de banii din buzunar, de vâsc, de boabele de struguri… Ținem cont și fetișul privind consumul de carne de pasăre, care aduce ghinion în noaptea dintre ani. Luăm în serios recomandarea de a mânca pește… Și dincolo toate astea există persoane care își fac, meticulos, planuri de început de an.

După efortul culinar la care „ne supun” sărbătorile din decembrie, una dintre primele ținte pentru foarte mulți este legată de pierderea în greutate. Angajamentele sunt variate. Unii își propun ca după anul nou să înceapă să alerge. Alții își promit că merg la sală sau la înot… Cu ochii la cântar fiecare vrea să dea jos. Și dacă acest lucru s-ar putea realiza și fără un efort foarte mare, ar fi și mai bine. Și se pare că este posibil.

De o vreme încoace au apărut tot mai multe suplimente alimentare. Rolul este să îți taie pofta de mâncare, să-ți accelereze arderile. Dacă pe lângă pastile, mai faci și niscai mișcare și ești atent și la ce consumi, review-urile zic că ai toate șansele să dai jos kilograme bune.

Eu n-am încercat. Și cum nici la miezul nopții lui 31 spre 1 ianuarie n-am apucat să-mi pun dorințe legate de greutate, pentru cei interesați las aici o imagine. E despre designul ambalajului celui mai nou supliment alimentar pentru slăbit la care am lucrat, MegaSlim. Proprietarul, Bogdan, i-a zis „arzătorul de grăsimi”.

E promovat intens pe social media, poate l-ați și văzut deja. Îl găsiți de cumpărat și în magazine naturiste, gen Enigma sau pe eMag.

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.