Gulas de batal
Gulas de batal, o emisiune filmata la o sueta cu prietenii nostri vanatori. Noroc ca am avut camerele la noi, Tica ceaunul, iar gazda igredientele si placerea sa ne lase sa si filmam. Episodul acesta constituie o premiera si pentru iubitorii de muzica populara din Banat pentru ca vor avea prilejul sa il vada pe indragitul interpret Petrica Moise si intr-un alt rol decat acela de solist. Nu va asteptati la o emisiune culinara clasica, nici nu a putut fi la nebunia care a fost acolo, importnat e ca pana la urma am scos-o la capat si am reusit sa sintetizam totul in mai putin de jumatate de ora....
Cum se face tuica
Pentru ca am primit o invitatie sa vedem cum se face tuica in Banat, n-am refuzat, dar am luat si camere de filmat pentru a imortaliza evenimentul. Cu noua legislatie in domeniul producerii alcoolului, s-ar putea sa fie una din ultimele filmari care documenteaza acest fapt....
Papricas de somn cu ciuperci
Papricas de somn cu ciuperci, un preparat extraordinar si ca si gust si din punct de vedere estetic. Noi cand s-a ridicat capacul la sfarsitul emisiunii, l-am fi mancat si cu ochii. Merita sa incercati prepararea daca timpul si "conditiile" va permit....
Drob, ciorba si friptura de miel
Drob, ciorba si friptura de miel, preparate traditionale de Paste....
Cum se prepara pasca de Paste
Pasca extraordinara preparata pentru Sarbatoarea de Paste de catre Codruta Popa este subiectul episodului 35. Dupa aproape 30 de ore de framantat, dospit, odihnit, formatat, umplut si in sfarsit cop a iesit un produs minunat. Daca vreti sa vedeti cum se face o pasca pentru care sa va invidieze oricine, atunci trebuie sa urmariti acest film....
Papardele cu hribi
O reteta preparata de Cosmin Ordean Boc, un adevarat pasionat de bucatarie. Un episod plin de informatii utile pentru oricine. Papardele cu hribi, pleurotus si zucchini un preparat usor si foarte gustos....
Cum ornam tortul
Cum ornam tortul? Va mai aduceti aminte de trandafirii si frunzele pe care le gaseam pe torturile aniversare? Ei bine, desi amintirea gustului lor a ramas, ele sunt totusi de domeniul trecutului. Astazi toata lumea vrea si prefera tot felul de figurine...
Tigaie vanatoreasca si papricas de caprior
Tigaie vanatoreasca si papricas de caprior, o emisiune realizata impreuna cu Dan Lambert Hodoneantu si grupul de vanatori de la Birda. Un papricas de caprior si o tigaie vanatoreasca preparate de maestrul ceaunar Mitu. Un episod care are de toate. Nu-i lipseste sarea si piperul :)...
Paturata pe crumpi
O reteta traditionala din Banat, "Paturata pe crumpi". Un preparat specific perioadelor de post si nu numai. O mancare relativ usor de pregatit la prima vedere, dar pentru care iti trebuie o mare indemanare mai ales la realizarea "paturatei"....
Purcelusi la cuptor
Purcelusi la cuptor, fasole cu afumatura, fasole de post, gulyas cu carne de porc si platouri cu peste afumat. O nebunie organizata de 1 Decembrie. Peste 100 de persoane prezente, majoritatea mobilizate cu ajutorul facebookului. Distractie maxima, pe care chiar si vremea s-a straduit sa nu o strice....