Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Premiera in domeniul inscriptionarii auto

Premiera in domeniul inscriptionarii auto

Premiera in domeniul inscriptionarii auto. Mi-a venit această idee și pentru că vorbim șantiere și echipamente de ridicat, dar poate și pentru că cei de la WLM m-au purtat în echipamentele lor pentru a vedea orașul… de la înălțime.

– „V-ati luat masina nouă?”, asta a fost întrebarea pe care au primit-o șoferii de la WLM imediat ce au ieșit cu mașinile în trafic.

Am început să lucrăm la proiectul de rebranding al WLM pe la jumătatea anului 2019. Compania închiriază, vinde și oferă service pentru echipamente de ridicat. Aproape că nu există șantier în zona de vest a țării în care WLM să nu fi furnizat echipamente. 

Pentru WLM am  venit cu o siglă nouă, mapă, pliant. Am refăcut cărțile de vizită ale angajaților, am schimbat reclama de la intrarea în sediu…

Proiectul a demarat în forță, dar pandemia, cu toate restricțiile ei a tras doar puțin frâna de mână… Însă odată cu redeschiderea activităților economice, a venit și rândul autoturismelor companiei să fie recolantate.  Primele care au intrat la rebranduire sunt cele prin intermediul cărora compania oferă intervenții de service, intretinere, piese… Două dubițe marca Citroen pe care dacă ați avut ocazia să le vedeți în trafic, sunt convins că le-ați remarcat. 

In premiera in domeniul inscriptionarii auto, am personalizat și plafonul mașinii. Iar ideea ne-a venit și prin prisma sloganului pe care l-am gândit pentru WLM: “Suntem la înălțime!

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.