Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Vlog  / Principalul ingredient pentru ciorba de miel a fost gopro-ul

Principalul ingredient pentru ciorba de miel a fost gopro-ul

Desi mi-am cărat gențile cu scule cu mine,  principalul ingredient pentru ciorba de miel a fost gopro-ul. Patru zile libere de Paști nici nu știu când au trecut. Am început în 15 dimineața cu ciorba de miel. Am continuat cu friptură de miel și de porc, cu cartofi la dubă, pască… A fost un maraton culinar. Nu vă obosesc cu toate filmările, pentru că am promis zilele trecute imagini pun doar primul preparat, ciorba de miel. Între cuțit, furculiță, polinic… am încercat să prind cadre pentru un montaj cât mai cursiv.

Deci am filmat numai cu gopro-ul. La montaj mi-am dat seama de limitările pe care le are la cadrele în care subiectul e foarte aproape de cameră. Sigur, faptul că poți să tragi la 120 de frame-uri e fain, mai ales atunci când pui sare, amesteci… Însă, până la urmă, trebuie să nu uiți că este totuși o cameră de acțiune. Pentru filmări culinare ai nevoie de obiective profi. Bun, să mă întorc însă la sărbătoarea de Paști…

Friptura am terminat-o la lanterna telefonului mobil, cartofii a doua zi, duminică, când, normal, ne-am dat seama că avem printre noi dintre cei care nu mănâncă miel. Așa că… am pus și de o friptură din cea mai bună legumă, porcul.

Ieri, am pus și de un concurs de preparat pască, la care m-am băgat. Am făcut-o, a ieșit foarte bună, dar cu găndul sunt tot la niște clătite puse la cuptor, cu brânză cu stafide, și acoperite cu smântână… Pffff… Piei ispită…. :))

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.