Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Reclama SRI pentru ascultarea telefoanelor

Reclama SRI pentru ascultarea telefoanelor

Discuțiile despre ascultarea telefoanelor erau în mare vogă mai cu seamă în anii ’90. Faza pe care o prezint acuma a precedat interviul: „Suntem de la televiziune”. Practic au fost făcute unul după altul, iar cel de-al doilea a fost insiprat cred din reacția oamenilor în fața microfonului. Așa cum v-am mai spus, plecam la drum fără a avea o idee foarte clară, fără scenarii gândite și răzgândite, în plimbare prin centru, luam pulsul urbei și întrebările veneau… Sper să vă placă. Îmaginile au fost fimate de colegii mei, Cosmin Dumitru și Alexandru Mandici. Sandy poate fi și văzut în câteva cadre. În ceea ce privește „victimele”, dacă le recunoașteți, vă rog să le transmiteți linkul, sper că le faceți astfel o surpriză plăcută. Întreaga scenă s-a petrecut în fața Magazinului Bega, pe vremea când acolo mai erau telefoane publice.

2 Comments
  • Ovi uan
    14 ianuarie 2011 at 23:03

    Huoo, securistilor! 😀
    Acum nu prea poti face asta ca nu prea mai sunt telefoane publice si oricum toata lumea vorbeste la mobil, dar si daca ai incerca nu cred ca ai primi zambete, ba din contra. Acum ar fi interesant sa urmaresti pe cate unul cu microfon directional, sa-l opresti intrebandu-l de strada/sondaj de opinie/altceva si dupa abordarea initiala sa-i adresezi o intrebare cu legatura cu ce a vorbit la telefon inainte. Cred ca ar face o fata misto de filmat, ca alea de la camera ascunsa.

    Ar fi interesanta o emisiune de genul asta, daca nu pe TV macar pe YT si promovata ca videoblog: un reporter si un cameraman plimbandu-se prin oras si adresand intrebari sau observand intamplari. Desi pare a fi genul de emisiune de pensionari eu zic ca ar fi mai urmarita decat un talk-show politic. Cum e aia cu „Navetistul banatean” de la Analog doar ca in oras.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.