Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Review Think Tank Airport Accelerator
think tank airport accelerator

Review Think Tank Airport Accelerator

Review Think Tank Airport Accelerator după aventura din Asia.

Undeva de Crăciunul trecut am stabilit că mergem să filmăm în India. Decizia a fost luată pe moment, dar pregătirile ce au urmat au durat patru luni. Una dintre cele mai mari griji ale mele era legată de transportul echipamentului foto-video. Pe de o parte eram condiționat de dimensiunile standard pentru zboruri internaționale, dar trebuia să țin cont și de dimensiunea echipamentelor.

<h3>Ce am cărat cu mine…</h3>

Aveam de cărat un Canon EOS C100. Un 5D Mark II, cu obiective 50mm cu 1.2, 24mm cu 1,4, 70-300mm și filtre. GoPro-ul, un microfon shootgun, un hard disk-ul extern… Și nu în ultimul rând macbook pro-ul de 15″, incărcătorul pentru calculator. Apoi mărunțișurile, carduri de memorie, card readerul, șervertele si solutii de curățat, monopodul…

<h3>Cat a durat documentarea</h3>

Pfff, trebuie să recunosc că am căutat aproape trei luni pe net cea mai bună soluție. L-am înnebunit de cap pe Martin Chiriță de la AV Creative, dar și pe cei de la F64 cu o grămadă de întrebări… Cum eram utilizator de Kata, prima opțiune a fost să caut la ei… N-am găsit compatibil.

Le-am scris celor de la Tenba, care aveau o soluție pe site, dar care nu au răspuns nici până în ziua de azi.

Bumblebee-ul meu nu doar că nu era acceptat ca bagaj de mână pe cursele internaționale de avion, dar și ca spațiu interior era mic. Nici nu mai știu cum am ajuns la Think Tank, poate la sugestia lui Martin…

<h3>Am ales Airport Accelerator</h3>

Ei bine, până la urmă am ales Airport Accelerator. În afară de cele înșirate mai sus mi-ar fi încăput înăuntru și un 70 – 200 cu 2.8.  L-am lăsat acasă din cauză greutății. Am încărcat rucsacul cu mai bine de 13 kilograme și s-a comportat perfect. L-am cărat mii de kilometri prin India. L-am trambalat dintr-o mașină în alta, l-am pus pe jos, l-am frecat de pereți, ricșe, tarabe… A încăput perfect în compartimentul pentru bagaje de mână al avioanelor… Lacătul nu l-am folosit deloc, deși trebuie să vă spun că sistemul de siguranță este încă un atu al celor de la Think Tank.

De ce scriu toate astea? Pentru că am devenit un fan Think Thank și până la urmă nu vreau să pățiți la fel ca mine, care stau și mă uit acum la un Crumpler și un Bumblebee și mă întreb de ce nu am făcut din prima alegerea potrivită.

Probabil pentru că dacă aș fi făcut-o, acest review n-ar mai fi existat. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.