Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

Să ne lăudăm

Agitație mare marți seara în fața Muzeului de Artă din Timișoara. Pasionați de artă, dar și mulți gură cască, au participat la deschiderea Salonului Anual al Artelor Vizuale 2010. Peste 170 de artiști din Timișoara, Deva, Arad, Reșița sau Lugoj, au expus lucrări. Prin tradiție odată cu deschiderea salonului se acordă și premii participanților. Anul acesta, la categoria artist din tânăra generație premiul a fost obținut de colega noastră Kalman Eniko. Motiv de care noi profitam și ne lăudăm. Avem cu ce.

4 Comments
 • Ovi uan
  10 decembrie 2010 at 21:14

  Sa ne laudam, dar sa si apreciem laudele. Prea multa modestie e la fel de dezagreabila ca prea putina. Uneori un pic de tupeu da mai multa valoare artistului decat estetica operei create. Parerea mea e ca un artist se respecta (si) prin alegerea cuvintelor potrivite la asemenea ocazii, astfel inca sa evite a se supra/subaprecia in raport cu premiul/distinctia/recunoasterea primita.
  E ca si cum ai lauda designerul pentru automobilele Saab create iar el ti-ar da un raspuns de genul „da, pai am plecat de la un model Cherry (producator auto chinez) si l-am tot modificat pana a iesit ce vedeti.”

 • Aldo
  11 decembrie 2010 at 11:23

  Felicitari Eniko si succes in continuare!

 • Kriss
  21 decembrie 2010 at 11:52

  Felicitari Eni si la cat mai multe!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.