Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Servicii de branding pentru producatori locali
design_ambalaj_sparanghel1

Servicii de branding pentru producatori locali

Iata ca producatorii locali de legume sau fructe iau tot mai mult modelul celor din vest.

Pentru cei care au călătorit în Germania de exemplu nu mai reprezintă o noutate faptul că acolo, la marginea șoselei, poți găsi câte un anunț pentru vânzarea de produse agricole. Direct de la sursă.  Oprești, ai ambalajele și cântarul acolo, îți culegi tu fructele, cântărești, plătești și… la drum.

Ei bine, ăsta este modelul care producătorii de la Sparaghel și Căpșuni și-ar dori să funcționeze și în România. Mai precis în imediata apropiere a Timișorii, la Urseni.

Oamenii s-au pus serios pe agricultură, au pregătit terenul, au plantat și  la căpșuni acum sunt de acum la recoltat.

În concluzie, de la Urseni vă puteți cumpăra căpșuni mari, frumoase și cu un gust… ca pe vremuri. O să le primiți într-o lădiță din carton, un ambalaj de a cărui personalizare ne-am ocupat.

Am realizat și logo-ul companiei, designul cărților de vizită și mai avem în lucru o mapă, un pliant și evident site-ul web.

Sub titlul „Servicii de branding pentru producători locali” punem însă pe site primele materiale pe care le avem deja gata, așteptăm reacțiile voastre și vă învităm să îi contactați pe cei de la SparanghelsiCăpșuni pentru produse. Poate vă înțelegeți și cu livrarea. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.