Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Spiritul lui Jobs a parasit birourile din Cupertino?
iphone

Spiritul lui Jobs a parasit birourile din Cupertino?

De săptămâni bune internetul era plin de zvonuri legate de cele mai noi device-uri pe care urmează să le lanseze Apple. Chiar și noi am dat știri legate de softul și camera de pe noul iPhone. „Scurgerile” de informații erau vânate, iar imaginile cu mock-upuri făceau senzație pe net.
Ei bine, trebuie să recunoaștem că de data asta Apple a reușit să ne aburească pe toți. Și e o abureală din care nu mi-am revenit încă. :))
Deși mi-am fixat data evenimentului de ieri în calendar, datorită programului încărcat n-am reușit să îl văd în direct, așa că aseară târziu am urmărit înregistrarea pe site. Deci în loc de iPhone cu dualpixel, 4K, cameră dublă… bla, bla, bla, avem reșapat un produs vechi de patru-cinci ani. Un iPhone 5 sau 5s care e așa de bun, de rapid ca și 6s-ul. (?!?). Bun, și dacă tot le-au rămas probabil milioane de carcase de telefoane așa înțeleg că stă treaba și cu cele de iPad…vechi. Adică și iPad Pro i-a forma iPad-ului clasic… doar că e mult mai rapid, are o cameră mult mai bună, își adaptează temperatura de culoare în funcție de lumina ambientală… Ambele device-uri vin și cu update de soft, 9.3, pe care l-am dat jos azi noapte. Dacă Apple ar alerga de unul singur pe o piață pe care nu mai concurează nimeni ai spune woau… dar te uiți în jur la ce au scos competitorii și îți dai seama că nu e nimic spectaculos. A fost o lansare fără urale, iar aplauzele din sală, dacă e să le comparăm cu cele din anii trecuți, au fost anemice. Eu sincer aștept cu interes reacțiile din zilele astea și sper să îmi infirme senzația că spiritul lui Steve Jobs a părăsit birourile din Cupertino. Dacă nu, e trist!

1 Comment
  • Varga Erno Szilard
    22 martie 2016 at 19:35

    Tehnic iDevice-urile era mai tot timpul inferioare comparat cu competitorii care ruleaza android.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.