Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Idei faine  / Superproducție realizată în 48 de ore

Superproducție realizată în 48 de ore

O superproducție realizată în 48 de ore. Scriam despre genul de materiale filmate în special cu noul Canon EOS C100. Majoritatea teste și nunți. Ei bine, iată că se poate face și film și încă unul de calitate.

Câștigător a zece titluri, inclusiv „Best film” al competiției „48 hours film”, în Cape Town. Este vorba despre filmul „Five Minutes Till Noon”, realizat de John DeVries.

O superproducție realizată în 48 de ore la care însă au lucrat o armată de oameni. Altfel nici nu ar fi fost posibil să realizeze materialul în doar două zile. Spre exemplu, corecțiile de culoare și montajul au fost făcute din mers, pe măsură ce se filma. Ceea ce a ieșit însă, atât ca și scenariu, cadre, coloană sonoră…merită urmărit.

Și ca să vă fac curioși pot să vă spun că finalul este cu totul și cu totul neașteptat.

Dacă e prima oară când auziți despre 48 hours film, trebuie să știți că proiectul a fost demarat în 2001. Chiar dacă la început ideea a părut nebunească, adică să faci un film în 48 de ore, a prins. Astăzi sunt peste 50.000 de filme făcute în cadrul acestei competiții și peste un milion de euro acordați în premii. Și vorbim despre cea mai veche și mai răspândită competiție de pe glob. Dacă doriți mai multe detalii sau vreți să participați, consultați site-ul proiectului. Poate, cine știe, este o competiție deschisă și în orașul vostru.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.