Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Teaser la o superproductie video

Teaser la o superproductie video

Vă propun un teaser la o superproductie video! Duminică, de la ora 20.00, urmează un super episod Unitatea Specială de Bucate.

Iată un scurt teaser la o superproductie video. Vă recomand să nu pierdeți acest episod. Veți vedea cum se prepară o supă cremă de dovleac, brioșe dim doveac, dovleac plăcintar cu miere de albine, scorțișoară, alune de pădure și nuci. Am mai pregătit și crutoane cu cașcaval, ciuperci și antricot de vită la grătar, sos de mustar și o extraordinară dulceață din ardei iuți…

Dulceața asta poate fi declarată marcă înregistrată Adrian Orza, pentru că el este bucătarul nostru din acest episod. O dulceață realizată din ardei iuți Jalapeno. U soi pe care Adi l-a acomodat în grădina lui bio.

Adevărul e că majoritatea ingredientelor pe care le-am folosit în pregătirea rețetelor pe care o să le vizionați provin din surse bio. Gazda noastră este nu doar pasionată dar și un promotor al culturilor legumicole sănătoase, a agriculturii ecologice în general. Până și carnea și-o alege din surse care îl asigură că animalul a fost hrănit sănătos.

Vi se par cam multe pentru o jumătate de oră de emisiune? Și nouă, dar merită să urmăriți să vedeți că au încăput toate. 🙂

 

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.