Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Un braț întreg de rollupuri
un braț de rollupuri

Un braț întreg de rollupuri

Cu un braț întreg de rollupuri așa am început ziua de azi la MacPixel. Am primit o comandă așa, pe ultima sută de metri. Sâmbătă HeoSolution trebuie să fie prezentă la o expoziție în Germania. Spațiul de acolo nu se compară cu cel pentru standul de la Caravan Salon. Este o prezentare de produse la care participă mai mulți producători de accesorii pentru camping.

Acest braț întreg de rollupuri va funcționa ca un background. Suntem bucuroși că am reușit să facem printurile, că au fost disponibile mecanismele pentru a le monta…Pe fiecare roll-up sunt categorii de produse pe care Heosolution le produce pentru sectorul de camping.

Mai precis sunt accesorii pentru rulote. Vorbim de covoare pentru praguri, de bușoane pentru rezervoarele de apă, sau de lămpi pentru marchize. Însă cele mai importante sunt yalele pentru securizarea rulotelor. Încuiabile sau neîncuiabile. Yalele se vand pereche pentru ambele uși, dar și pentru cea culisantă sau pentru ușile din spate. Pentru că noi la MacPixel facem și ambalajele pentru produsele Heosolution, am avut ocazia să arăt aici în România unele dintre produsele companiei. Nici nu vă imaginați ce reacții pozitive au stârnit. Practic nu a fost șofer de microbuz care să nu mă întrebe de unde poate să își cumpere yalele respective.

Heosolution este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de securitate pentru rulote. Iar produsele firmei germane sunt vândute la nivel internațional.

În ce privește brațul de rollupuri, acum mai avem o singură emoție. Până sâmbătă produsele trebuie să ajungă în Germania. Deci mai trebuie să căutăm transport.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.