Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Veste trista pentru filmul indian | MacPixel Creative Studio

Veste trista pentru filmul indian | MacPixel Creative Studio

Veste trista pentru filmul indian.

În urmă cu doi ani eram rugat să realizez un montaj pentru promovarea zilelor filmului indian în România. Am primit atunci mai multe titluri din care trebuia să realizez un scurt promo.

Trebuie să recunosc că n-am apucat să le văd pe toate cap-coadă, însă la English Vinglish m-am uitat cu plăcere.

Zilele trecute am primit însă știrea că actrița din rolul principal, una dintre cele mai apreciate artiste de la Bollywood, a trecut în neființă.

Cauza, un banal accident care s-a petrecut în Dubai.

Conform raportului poliției, Sridevi Kapoor urma să ia cina împreună cu soțul ei, producătorul de film Boney Kapoor în jurul orei cinci și jumătate după-amiază. Înainte de asta, actrița a intrat în baie pentru a se aranja pentru seara ce urma. După 15 minute, când soțul ei a văzut că aceasta nu mai iese și a început să bată la ușă. Cum nu primea nici un răspuns, a forțat intrarea. Și-a găsit soția înecată în vană.

A încercat să o resusciteze, a chemat mai apoi și un prieten,  însă nu au mai putut face nimic.  Poliția a fost anunțată de eveniment la ora 21. La autopsie în corpul lui Sridevi Kapoor au fost găsite urme de alcool.

Ei bine, întârzierea cu care a fost anunțată poliția și semnele de alcool găsite în trupul artistei au alimentat acuzele care prind tot mai mult contur acum în India.

Politicieni de rang înalt consideră că nu e vorba de o moarte accidentală, ci de crimă. Aceștia acuză concluziile și cercetarea superficială a poliției din Dubai. Unul dintre motive ar fi tocmai urmele de lichior găsite la autopsie. Actrița era cunoscută ca o persoană care nu consuma deloc tărie.

Până să fie elucidate aceste ultime acuzații, trebuie să vă spun că incinerarea trupului starului bollywoodian va avea loc chiar azi la Mumbai.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.