Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 25 de ani manager al MacPixel.

Follow me on instagram

© 2017 MacPixel!

Blog

Macpixel / Idei faine  / Ce aduce nou Apple… deocamdata

Ce aduce nou Apple… deocamdata

Când am trecut pe Maverick, schimbarea nu mi s-a părut atât de mare ca atunci când am instalat iOS 7 pe telefon, însă, cu noul sistem anunțat de către cei de la Apple, OS X 10.10 Yosemite, lucrurile vor arătat cu totul diferit. Până să ajungem să îl testăm cu adevărat nu putem să nu observăm noul look.
Iată căteva dintre cele mai apreciate schimbări în ceea ce privește designul elementelor cheie din ale programului…
yosemite1

yosemite2

yosemite4

yosemite6

yosemite8

yosemite9

Potrivit comentariilor apărute deja pe net, nu la fel de insiprată a apărut însă și schimbarea designului folderelor, care în comparație cu cele din Mawerick sunt prea șterse fiind puțin lizibile.

yosemite7

De asemenea cei de la Apple se laudă cu îmbunătățirile aduse browser-ului Safari în ceea ce privește viteza și stabilitatea, deși și aici au apărut comentarii în legătură cu poziționarea câmpului pentru căutare…
Personal, una dintre cele mai importante noutăți este legată de sincronizare. De exemplu, dacă vă aflați în birou la calculator, dar ați lăsat telefonul pe masa din sufragerie iar acesta începe să sune, nu trebuie să fugiți pentru a vedea cine vă apeleazâ, veți putea răspunde din locul în care vă aflați. Phone Calls vă dă această posibilitate. Nu trebuie decât să vă aduceți la zi și softul de pe telefon, adică să vă instalați iOS 8, care a fost prezentat odată cu Yosemite și care la fel ca și sistemul de operare pentru calculatoare va fi disponibil foarte curând.

Share
Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.