Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Diverse  / Adio electronice pe avioanele din Europa spre America
banned electronics

Adio electronice pe avioanele din Europa spre America

Adio electronice pe avioanele din Europa spre America. Statele Unite intenționează să interzică transportul laptopurilor, al tabletelor sau aparatelor foto în bagajul de mână și pentru cursele aeriene care vin din Europa.

După ce au trecut pe lista neagră mai multe țări din Orientul Mijlociu, iată că autoritățile americane se pregătesc să includă și bătrânul continent pe aceeași hârtie. Potrivit unui raport publicat CBS News, Departamentul de Securitate american intenționează să interzică accesul la bordul avioanelor cu orice device electronic mai mare decât un telefon mobil. Și interdicția se pare că se va aplica și pentru cursele care decolează din Marea Britanie. Decizia, potrivit sursei americane, este foarte posibil să fie luată până la sfărșitul acestei luni.

Acuma, dacă stau să mă gândesc cum dau cu valizele de pământ hamalii care descarcă bagajele din cala avioanelor, mă și întreb cine îți garantează că echipamentele tale vor ajunge în siguranță la destinație? Mai ales că de cele mai multe ori în drum spre Statele Unite, mai și schimbi vreo două aparate de zbor…

Îmi aduc foarte bine aminte cum stăteam și ne uitam, pe Aeroportul din Istanbul, cum sunt descărcate bagajele din avion atunci când am plecat pentru filmări în India. Se izbeau valizele una după alta de asfaltul pistei, cazând de la o înlălțime considerabilă. Apoi erau aruncate la nimereală una peste alta în căruciorul care avea să le aducă în interiorul aeroportului. Mă și gândeam la ruscacul meu plin cu obiective foto și camere și tare m-am bucurat că îl căram după mine ca bagaj de mână.

1 Comment
  • Sandulache Andrei
    11 mai 2017 at 10:55

    Nu cred asa ceva.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.