Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Vlog  / Filmari de minivacanta

Filmari de minivacanta

Filmări de minivacantă, ne pregătim de aventură… Nu știu dacă am mai bătut apropo-ul, dar în vara asta vreau să filmez un proiect pe care apropiații îl consideră o nebunie… Adevărul e că la fel au crezut și despre India… Eu însă continui să cred în acestă aventură și cum zilele pănâ la startul ei se apropie am început să mă uit și după recuzita necesară.

Astfel, ieri, am fost la Decathlon. Sigur, m-am uitat și după un mijloc de locomoție care să facă mersul în oraș mult mai flexibil. Nu trebuie să vă spun cum se mai circulă cu mașină în Timișoara… Șoferii știu deja. 🙂 Dar, în documentarea mea referitoare la skate-uri sau trotinete am aruncat un ochi și pe lucrurile care ne vor fi necesare în proiectul sus amintit. Sunt! Și sunt multe și faine. Pe raft. Odată ce le vom achiziționa și testa o să pot să îmi spun părearea și legat de ele.

Deocamdată, rămân cu gândul la trotinetă… și nu mă decid de care până nu încerc și una electrică… Apropo, poate mă ajută cei care se dau deja cu un astfel de mijloc de locomție. Vă aștept deci părerile aici, poate, pe urmă, mă hotărăsc mai ușor. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.