Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Ambalaje pentru produse SPA
Ambalaje pentru produse SPA

Ambalaje pentru produse SPA

În urmă cu vreo două luni am făcut designul de ambalaje pentru produse SPA.
După binecunoscutele produse cosmetice, Cupio intră pe piața din România și cu o nouă gamă de produse. Proaspăt sosite în țară, produsele pentru care am realizat designul de ambalaj au ajuns și la noi. Prin urmare ne-am apucat să facem fotografiile de produs. N-am rezistat însă să nu pun o primă imagine și aici.

E vorba despre creme de corp exfoliante cu extract de mentă. Produse 100% organic, realizate din ingrediente naturale. Creme de mâini organice cu miresme de lavandă, cocos cu aloe vera, vanilie și mentă. Sau balsamuri de mâni și cuticule din papaya, aloe vera, magnolie&pink fizz, goji, berry și kiwi sau sakura. Creme de corp organice cu cafea, cocos, papaya, portocale, iasomie… Unt de corp organic cu portocale sau vanilie și mentă. Body scrub cu vanilie și mentă sau milk protein.

Practic Gama Cupio Spa include creme de corp, exfoliante de corp, creme de mâini și de picioare, dar și balsam pentru mâini și pentru picioare. Toate produsele sunt îmbogățite cu ingrediente naturale care ajută la purificarea pielii, dar și la hidratarea optimă a acesteia.

Sperăm să apreciați atât produsele cât și designul pentru aceste ambalaje pentru produse spa. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.