Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / MacPixel Creative Studio  / Design eticheta pentru dulceață

Design eticheta pentru dulceață

Design de eticheta pentru dulceață, asta am făcut zilele trecute. Am personalizat dulcețurile făcute în casă de către voluntarii Asociației Generație Tânără.

Îl putem numi un proiect de suflet, pentru că știți că la MacPixel susținem activitatea asociației. Vorbim despre o acțiune de fundraising. Toți banii încasați din vânzarea acestor produse sunt folosiți în beneficiul victimelor susținute de către asociație. Noi spunem nu doar că arată bine produsele, dar au și un gust extraordinar. Merită să le încercați.

Noi nu doar că am gustat din fiecare produs, dar participat activ și la personalizarea lor. Deci nu ne-am rezumat doar la ce zice titlul postării, design eticheta pentru dulceață. 🙂

Am pus mâna și la ambalat, la lipit adezivele pe borcane, față – verso, am tăiat pânza de sac pentru capace, am legat cu sfoară, perforat etichete mici… Și între ele, am pus mâna pe cameră și am făcut și un scurt filmuleț ca să vedeți exact cum e realizată ambalarea. Am tras cu camera Canon EOS C100, cu obiectivul de macro, 100mm, f.2.8. Și ca să nu ratez sharp-ul am folosit și un recorder de la Atomos. Am și înregistrat pe hard extern, deci codec 4.2.2.

Comenzi puteți face direct pe site-ul asociației, pe www.generatietanara.ro.

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.