Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Cele mai faine ambalaje

Cele mai faine ambalaje

Am zis să începem o serie de postări cu unele dintre cele mai faine ambalaje realizate anul trecut. Și începem cu cutiile cu pudră bronzantă Temptation, realizate pentru CUPIO.

Sincer aici am fi vrut să ne „jucăm” mai mult. Ne-am fi dorit să creăm contraste și mai puternice prin diferențe de materialitate, finisaj… Dar nu e ușor cu ambalajele.

Nu e simplu nici pentru România, pentru că sunt puține tipografii care au dotări complete. Și poate fi complicat și pentru occident, pentru că trebuie să fii convins că cei de acolo înțeleg exact ce vrei și cum trebuie să arate ambalajul final. O mică confuzie poate întârzia lansarea produsului pe piață și asta sigur nu își dorește nimeni.

Și, pentru că suntem conștienți de adevărul zicalei: Dușmanul binelui e mai binele, am renunțat la unele „complicații”. 🙂 Așa că ne-am limitat la finisaj mat, folio, cerneală metalizată și lac de protecție selectiv… Ceea ce a ieșit vă prezentăm în câteva imagini și sper să vă placă.

Așa cum am anunțat, urmează o serie de postări cu cele mai faine ambalaje realizate anul trecut. Și sincer nu știu când le vom prinde din urmă pe cele realizate mai recent, asta pentru că am început și 2023 în forță.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.