Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Mockup-ul cu eticheta MasterPlant

Mockup-ul cu eticheta MasterPlant

La începutul săptămânii am promis că postăm mockup-ul cu eticheta MasterPlant. Am scris atunci că lucrăm la un nou brand care va fi lansat în curând pe piață. MasterPlant vine cu soluții pentru cultivatorii de plante.

Prima încercare am făcut-o pe cel mai mic flacon la care va fi disponibil produsul. 0,75 grame. De fapt este și singurul rotund. Restul, cu gramaje mult mai mari, care se „întind’ până la un kilogram, sunt pătrate.

Mockup-ul cu eticheta MasterPlant l-am scos la tipar digital. Așa facem mai întâi cu toate lucrările. Le dăm o probă. Apoi, în funcție de uz, le ajustăm. Aici am folosit foarfeca și banda dublu adezivă.

Ceea ce vedeți este în proporție de șaptezeci și cinci la sută apropiat de varianta finală. Și asta deoarece, eticheta finală va fi tipar offset și va include și cerneală metalizată. Denumirea produsului urmează să fie tipărită cu cerneală metalizată, la fel și anumite detalii din logo-ul companiei.

Primul produs pe care cei de la MasterPlant îl vor pune pe piață este un fertilizant foliar pe bază de Carbonat de Calciu și Magneziu, plus Fungicid. Și dacă tot m-am băgat în detaliile tehnice ale produsului, :), atunci să mai spunem și cum acționează.

Să dăm și câteva date tehnice ale produsului

Adăugat în apă formează o suspensie care poate fi aplicată foliar peste plante. Nanoparticulele energizate pot pătrunde cu ușurință prin stomatele, cuticula frunzei și coaja fructelor în țesutul vegetal. Aici sunt produse cantități suplimentare de CO2, ioni macro și micronutrienți pentru stimularea metabolismului celular al plantei.

Datorită conținutului mai mare de CO2 în țesutul plantei și a hrănirii foliare suplimentare a ionilor nutritivi Ca, Mg, Si, Cu, Fe, Mn și Zn creșterea plantelor, – vitalitatea, cantitatea in randament și calitatea va fi crescută. În plus, rezistența naturală a plantelor împotriva dăunătorilor și ciupercilor sunt îmbunătățite.

Hrănirea foliară suplimentară  produce următoarele beneficii:

  • Creșterea ratei de fotosinteză si a randamentului economic.
  • Îmbunătățirea rezistenței naturale împotriva problemelor dăunătorilor și ciupercilor.
  • Îmbunătățirea fermității țesutului vegetal al frunzelor și fructelor
  • Îmbunătățirea aspectului si gustului fructelor, a capacității de transport si a duratei de păstrare

Ăsta este primul produs al celor de la MasterPlant. Pe țeavă este și un fungicid și lucrăm și la etichetele pentru el. O să punem mockup-ul și pentru al doilea produs, dar mai întâi să trimtem în tipografie etichetele astea. 🙂

Share
No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.