Absolvent de jurnalistica, pasionat de fotografie si film si de 30 de ani manager al MacPixel.

© 2017 MacPixel!

Blog

MacPixel Creative Studio / Blog  / Content pentru social media

Content pentru social media

Content pentru social media, adică realizarea de conținut pentru paginile de socializare. Este o nouă provocare pentru agențiile de media.

Cu youtube, care pe partea de căutare web, aproape că ia fața google-ului, conținutul video este tot mai distribuit. Prin urmare, tot mai multe companii realizează și încep să dea atenție contentului pentru social media. Video!

În ce privește producția… Chiar dacă nu vorbim, ca și prețuri, de costuri comparative pentru realizarea unui blockbuster, nu cred că cineva își dorește un filmuleț de doi bani. 🙂 Tocmai de aceea și pentru realizarea acestui tip de materiale sunt necesare câteva lucruri. În primul rând e nevoie de o idee. 🙂 Apoi îți trebuie o echipă care să realizeze conținutul, un minim de echipamente pentru filmare și o strategie în ce privește distribuția.

Atașez aici o scurtă filmare, realizată pentru Asociația Generație Tânără, cu promisiunea că zilele viitoare să vin cu un articol mai amplu despre social media content… Sau cum văd eu partea de realizare de content pentru social media.

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.